«Ανατροπή»: Επίσκεψη στην Άμπελο

«Ανατροπή»: Επίσκεψη στην Άμπελο

Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 η “Ανατροπή” ξεκίνησε έναν νέο κύκλο επισκέψεων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Προγραμματισμένες και τακτικές επισκέψεις που ως παράταξη έχει εντάξει ανελλιπώς στο πρόγραμμά της από το 2014. Ο φετινός κύκλος επισκέψεων ξεκίνησε από την κοινότητα της Αμπέλου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες κοινότητες, εφόσον οι καταστάσεις το επιτρέψουν.

Κατά την ανωτέρω επίσκεψη οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με το συμβούλιο της κοινότητας. Συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα, όπως επίσης και οι προτάσεις του τοπικού συμβουλίου.

00AnatropiAbelos01

Η συζήτηση στο χώρο της κοινότητας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, με την ανταλλαγή διαφόρων και εποικοδομητικών απόψεων. Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες συνεδριάσεις του συμβουλίου, τα περισσότερα αιτήματά τους βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα, καθώς δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση-απάντηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Ειδικότερα, υπάρχει αίτημα, που ενώ έχει ήδη τεθεί προς συζήτηση στα συμβούλια της κοινότητας από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου τέσσερις φορές, ακόμα δεν έχει δρομολογηθεί η διευθέτησή του.

Από την πλευρά της η “Ανατροπή” δεσμεύεται να προωθήσει τα ζητήματα της κοινότητας και να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η επίλυσή τους.

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »