Ανατροπή από τους Αγίους Θεοδώρους: Ακόμα δεν ξέρουμε…

Την Τετάρτη 3 Μαΐου η “Ανατροπή” επισκέφτηκε την τοπική κοινότητα των Αγίων Θεοδώρων. Κατά την περιήγηση στο χωριό έγινε επίσκεψη στη νέα γεώτρηση, όπου οι δεξαμενές του νερού, σίγουρα για λόγους υγείας θα έπρεπε να είναι στεγασμένες και όχι εκτεθειμένες στον ήλιο. Επίσης, έγινε επίσκεψη στα πλυσταριά του χωριού, τα οποία μπορούν να φτιαχτούν και να αναδειχτούν.

00AnatropiAgioiTheodoroi01

Κατά την συζήτηση που ακολούθησε στο καφενείο του χωριού, οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για διάφορα θέματα σχετικά με τις θέσεις της δημοτικής παράταξης. Έγινε αναφορά στις προοπτικές ανάπτυξης του πρωτογενή τομέα, γεωργία και κτηνοτροφία. Οι παρευρισκόμενοι τοποθετήθηκαν και αναφέρθηκαν στο ότι αν δεν γίνει κάτι, τα χωριά συνεχώς ερημώνουν. Ανησυχία υπάρχει για πολλά θέματα, και για το πόσο εύκολα και γρήγορα επιλύονται τα προβλήματα της καθημερινότητας. Ένας κάτοικος είπε χαρακτηριστικά ότι αν και ένα χρόνο έχει γίνει η γεώτρηση του χωριού, ακόμα δεν ξέρουνε επίσημα αν μπορούνε να πιούνε νερό.

00AnatropiAgioiTheodoroi02

Διαπίστωση της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” είναι ότι η αδράνεια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα που βιώνουν τα χωριά του νησιού μας.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Γεράσιμος Χουλιάρας: Οι κάτοικοι της Σάμου να αποφεύγουν τα παλιά και καταπονημένα κτήρια

Συμπληρώνεται σχεδόν ένας μήνας από τον ισχυρό σεισμό βόρεια της Σάμου. Η ανάλυση των σεισμολογικών δεδομένων του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, παρουσιάζουν μια

Περισσότερα »