Ανάθεση αρμοδιοτήτων σε συμβούλους της Κοινότητας Καρλοβασίων

Ανάθεση αρμοδιοτήτων σε συμβούλους της Κοινότητας Καρλοβασίων

Συνεδρίαση πραγματοποίησε η Κοινότητα Καρλοβασίων το βράδυ της Πέμπτης 20 Αυγούστου με ποικίλα θέματα. Η Μεγάλη Κοινότητα των Καρλοβασίων προχώρησε σε διαχωρισμό τομέων που ανέλαβαν οι Σύμβουλοι με εσωτερικές και ομόφωνες ψηφοφορίες κατά περίπτωση.

Με πρόταση του Προέδρου και ομόφωνη απόφαση, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Σακκελάρη Χρήστο υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Καρλοβασίων με ό,τι ορίζει η Κοινοτική Νομοθεσία, σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του Δήμου και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Την Κοινοτική Σύμβουλο κα. Ελευθερίου Μαρία με ομόφωνη απόφαση, υπεύθυνη Πολιτισμού Καρλοβασίου και Παιδικών Χαρών με ό,τι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο και τις άλλες υπηρεσίες.

Τον κ. Αγγελίδη Ιωάννη Κοινοτικό Σύμβουλο με ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας, υπεύθυνο Παιδείας και Εκπαίδευσης με ό,τι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τον Μoυρίκη Εμμανουήλ Κοινοτικό Σύμβουλο ως υπεύθυνο Λιμένος και Λιμενικών Εγκαταστάσεων της Κοινότητας με ό,τι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων περί αυτού, σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του Δήμου, Λιμενικού Ταμείου και Λοιπών Υπηρεσιών.

Καινοτόμος ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας Καρλοβασίων ο ορισμός ως Ειδικού άμισθου Συμβούλου του Προέδρου του Συλλόγου των ΑΜΕΑ κ. Αναγνώστου Μιχάλη σε θέματα που αφορούν τους ΑΜΕΑ. Επίσης ορισμός με απόφαση του Προέδρου της Κοινότητας κ. Νικολού, του Συμβούλου κ. Αγγελίδη ως Αναπληρωτή Προέδρου έως το τέλος του έτους 2020.

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ευθύμιος Λέκκας στο "Radio Cafe 102,4" - 7 ρίχτερ ο σεισμός, πάνω από 3 χιλιάδες μετασεισμοί

Ευθύμιος Λέκκας: Κάναμε παρατηρήσεις κατά πόσο είναι ανθεκτικές οι κατασκευές ή δημιουργήθηκαν προβλήματα σ’ αυτήν την καθυστερημένη σεισμική δόνηση

Τη Σάμο επισκέφτηκε μετά τον σεισμό των 4,4 Ρίχτερ που σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί μας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας,

Περισσότερα »