Ανάθεση αρμοδιοτήτων σε συμβούλους της Κοινότητας Καρλοβασίων

Ανάθεση αρμοδιοτήτων σε συμβούλους της Κοινότητας Καρλοβασίων

Συνεδρίαση πραγματοποίησε η Κοινότητα Καρλοβασίων το βράδυ της Πέμπτης 20 Αυγούστου με ποικίλα θέματα. Η Μεγάλη Κοινότητα των Καρλοβασίων προχώρησε σε διαχωρισμό τομέων που ανέλαβαν οι Σύμβουλοι με εσωτερικές και ομόφωνες ψηφοφορίες κατά περίπτωση.

Με πρόταση του Προέδρου και ομόφωνη απόφαση, τον Κοινοτικό Σύμβουλο κ. Σακκελάρη Χρήστο υπεύθυνο Πολιτικής Προστασίας Καρλοβασίων με ό,τι ορίζει η Κοινοτική Νομοθεσία, σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του Δήμου και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες. Την Κοινοτική Σύμβουλο κα. Ελευθερίου Μαρία με ομόφωνη απόφαση, υπεύθυνη Πολιτισμού Καρλοβασίου και Παιδικών Χαρών με ό,τι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο και τις άλλες υπηρεσίες.

Τον κ. Αγγελίδη Ιωάννη Κοινοτικό Σύμβουλο με ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας, υπεύθυνο Παιδείας και Εκπαίδευσης με ό,τι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων, σε συνεργασία με τον Δήμο και με τις αρμόδιες υπηρεσίες. Τον Μoυρίκη Εμμανουήλ Κοινοτικό Σύμβουλο ως υπεύθυνο Λιμένος και Λιμενικών Εγκαταστάσεων της Κοινότητας με ό,τι περιλαμβάνει η νομοθεσία των Κοινοτήτων περί αυτού, σε συνεργασία με τα αρμόδια όργανα του Δήμου, Λιμενικού Ταμείου και Λοιπών Υπηρεσιών.

Καινοτόμος ομόφωνη απόφαση της Κοινότητας Καρλοβασίων ο ορισμός ως Ειδικού άμισθου Συμβούλου του Προέδρου του Συλλόγου των ΑΜΕΑ κ. Αναγνώστου Μιχάλη σε θέματα που αφορούν τους ΑΜΕΑ. Επίσης ορισμός με απόφαση του Προέδρου της Κοινότητας κ. Νικολού, του Συμβούλου κ. Αγγελίδη ως Αναπληρωτή Προέδρου έως το τέλος του έτους 2020.

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »