Αναστασία Τριανταφύλλου: Σας αγαπάω όλους πάρα πολύ. Το μήνυμα για όλους αυτούς που έτρεξαν στους αγώνες «Γρηγόρης Τσικριτέας»

Ευχαριστήριο μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook έγραψε η Αναστασία Τριανταφύλλου, όπου ευχαριστεί όλους αυτούς που έλαβαν μέρος στους λαϊκούς αγώνες δρόμου «Γρηγόρης Τσικριτέας». Το μήνυμα της Αναστασίας έχει ως εξής:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους εσάς που συμμετείχατε την Κυριακή στο νησί μου τη Σάμο στους λαϊκούς αγώνες “Γρηγόρης Τσικριτέας” με σύνθημα “Τρέχουμε για την Αναστασία”. Αυτή η πράξη με συγκίνησε ιδιαίτερα.

Με έκανε να νιώθω τόσο όμορφα και παρόλο που υποφέρω ακραία με φρικτούς πόνους και είμαι στην πιο δύσκολη φάση της θεραπείας μου με έκανε να νιώθω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι δίπλα μου και μ’ αγαπάνε και αγωνίζονται μαζί μου.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα για μένα η συμπαράσταση και υποστήριξη όλων σας. Αυτό μου έδωσε και μου δίνει δύναμη να συνεχίζω να δίνω μάχη στον μεγάλο Γολγοθά που βιώνω τόσα χρόνια και να καταφέρω να γίνω καλά και να σταθώ πάλι στα πόδια μου και να επανέλθω πάλι στη ζωή και να είμαι κοντά σας!!!

Σας αγαπάω όλους πάρα πολύ!!!

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Ν. Μηταράκης: Η εντυπωσιακή μείωση των ροών στα νησιά μας κατά 92% αποδεικνύει τη συστηματική προσπάθεια της χώρας μας για την καταπολέμηση κυκλωμάτων λαθροδιακινητών

Μειωμένες κατά – 92% σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι, δηλαδή τους μήνες κατά τους οποίους είναι σε ισχύ τα αυξημένα μέτρα επιτήρησης των θαλασσίων και χερσαίων συνόρων, καταγράφηκαν οι

Περισσότερα »