Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Καρλόβασι

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Καρλόβασι

Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, χορούς, τη φωταγώγηση του δέντρου και βεγγαλικά, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, την Παρασκευή (06/12) στην κεντρική πλατεία Βαλασκατζή στο Καρλόβασι.

Λίγο πριν οι κάτοικοι της πόλης, αλλά και οι επισκέπτες, δοκίμασαν ζεστή σοκολάτα και λιχουδιές, ενώ τα μικρά παιδιά έβγαζαν αναμνηστικές φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη ο οποίος τους μοίραζε σοκολάτες και καραμέλες και τα όμορφα προσωπάκια των παιδιών γέμισαν με γιορτινές ζωγραφιές.

00ChristmasKarlovasi

Το καλλιτεχνικό μέρος της εκδήλωσης είχαν αναλάβει η Φιλαρμονική Καρλοβάσου, η Μουσική Πυθαγόρειος σχολή και η σχολή χορού της Μαρίας Χατζηνικολάου, ενώ την παρουσίαση έκανε ο πολύ γνωστός στο Καρλόβασι, Πέτρος Δούκας. Η φωταγώγηση πραγματοποιήθηκε μέσα από ένα χορευτικό με την συμμετοχή και του ίδιου του παρουσιαστή.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, φανερά χαρούμενος δήλωσε «είμαστε εδώ σήμερα, μικροί και μεγάλοι, για να ανάψουμε μαζί το δέντρο και να ξεκινήσουν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Δυτικής Σάμου. Είμαστε όλοι εδώ στην κεντρική πλατεία του Καρλοβάσου, για να γιορτάσουμε μαζί και να ξεκινήσουμε μαζί τα Χριστούγεννα. Ο νέος μας δήμος, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του προσπάθησε να παρουσιάσει ποιοτικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις που τις έχουμε όλοι ανάγκη και εμείς και οι επισκέπτες μας.

Οι επισκέπτες μας που επισκέπτονται το Καρλόβασι όλο το χρόνο, θέλω να δουν μια πόλη ζωντανή, μια πόλη φωτισμένη, μια πόλη που θέλει να λέει ότι είναι η πρώτη εμπορική πόλη στο νησί μας. Ποιοτικές εκδηλώσεις για να χαρούμε όλοι μας και πάνω από όλα να χαρούν τα παιδιά.

00ChristmasKarlovasi02

Η εκδήλωση αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά που είναι το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον της πατρίδας μας. Τα Χριστούγεννα είναι εκδήλωση χαράς, αγάπης και αλληλεγγύης. Αυτό το δυνατό μήνυμα πρέπει να δώσουμε απόψε όλοι μας ότι είμαστε εδώ και θέλουμε να βοηθήσουμε και θέλουμε να στηρίξουμε αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Αυτή η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν δεν υπήρχε ο εθελοντισμός σε όλο του το μεγαλείο, αν δεν υπήρχε η προσφορά από όλους και ειδικά από το τμήμα πολιτισμού του Δήμου αλλά και με τις πολλές χορηγίες».

Όπως συμπλήρωσε ο κ. Λυμπέρης, κάθε γωνιά του δήμου θα γιορτάσει φέτος, καθώς γιορτάζουν και την επανίδρυση του Δήμου.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ  κι ΕΔΩ

Ελένη Χατζηγεωργίου

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα