Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Βαθύ αλλά χωρίς εορταστικές εκδηλώσεις λόγω κακών καιρικών συνθηκών

Οι κακές καιρικές συνθήκες ήταν η αιτία που δεν πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Βαθύ της Σάμου. Κρύο, αέρας και βροχή συνέθεταν τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Τελικά με την αντίστροφη μέτρηση της κας Άννη Ανδρεάδου και με την παρουσία λίγων μικρών παιδιών και των συνοδών τους, το δένδρο άναψε δίνοντας μια άλλη εικόνα στην παραλία της πόλης, ενώ πιο δίπλα η φάτνη έδενε με το όλο το πιο και τις καιρικές συνθήκες.

00ChristmasTreeVathi01

Τελικά σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σάμου:

«Ο Δήμος Σάμου ανακοινώνει ότι οι εκδηλώσεις, που ήταν προγραμματισμένες να πλαισιώσουν την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πόλη της Σάμου, αναβάλλονται λόγω έντονης βροχόπτωσης. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00.

Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση».

Ο Δήμαρχος Σάμου ευχήθηκε Χρόνια Πολλά, καλές γιορτές και όπως είπε «εύχομαι τα μεγάλα προβλήματα του τόπου να βρούν τη λύση τους».

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Σάμου κ. Χριστόδουλος Σεβαστάκης, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου Σάμου και λίγος κόσμος.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα