Ανακριβή τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο Σύλλογος Δ/Ν Σάμου για τις εκλογές των αντιπροσώπων

Ο Σύλλογος Δασκάλων & Νηπιαγωγών Σάμου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των εκλογών για ανάδειξη των αντιπροσώπων για την 88η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας και της σωστής ενημέρωσης όλων σας, σας κοινοποιούμε τα ακριβή αποτελέσματα των εκλογών του Συλλόγου Δ/Ν Σάμου.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρώτη δύναμη ήταν η παράταξη Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Εκπ/κών  με 132 ψήφους και ποσοστό 53,66%, δεύτερη η Ανεξάρτητη Επικοινωνία με 52 ψήφους και ποσοστό 21,14%, τρίτη δύναμη η Αγωνιστική Συσπείρωση με 34 ψήφους και ποσοστό 13,82%, τέταρτη δύναμη η Δημοκρατική Συνεργασία-Ανεξάρτητες Κινήσεις με 17 ψήφους και ποσοστό 6,91 και πέμπτη δύναμη οι Αγωνιστικής Κινήσεις Εκπ/κών με 11 ψήφους και ποσοστό 4,47%.

Από την  Ενωτική Δημοκρατική Κίνηση Εκπ/κών εκλέγονται, ως αντιπρόσωποι, στην 88η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ οι Αρχοντούλης Ιωάννης και Λαμπρινού Ανδριανή και από την Ανεξάρτητη Επικοινωνία ο Μαντζώρος Φώτιος.

Η Ανεξάρτητη Επικοινωνία ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που στήριξαν το ψηφοδέλτιό της στις εκλογές του Συλλόγου, καθώς και τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής για την άψογη διαδικασία.
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και συγκριτικά με τις εκλογές του Δ.Σ. του Συλλόγου το Δεκέμβρη του 2018 και με τις εκλογές των αντιπροσώπων τον Ιούνιο του 2017.

00eklogessaskalon

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »