Ανακοίνωση του μελισσοκομικού συνεταιρισμού Σάμου για όσους έπεσαν θύματα κλοπής μελισσοσμηνών και εξοπλισμού

Όσοι έχουν πέσει θύματα κλοπής μελισσοσμηνών και εξοπλισμού τα τελευταία 15 χρόνια και θέλουν να αναζητήσουν τα κλεμμένα αντικείμενα. Παρακαλούνται:

• Να μεριμνήσουν ώστε πριν την προσέλευσή τους στην ασφάλεια Σάμου να εφοδιαστούν από τα τοπικά αστυνομικά τμήματα στα οποία δήλωσαν την κλοπή, τη σχετική ΒΕΒΑΙΩΣΗ, στην οποία θα αναγράφεται ο Αριθμός Πρωτοκόλλου της Υποβλητικής Αναφοράς προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, η ημεροχρονολογία έκαστου περιστατικού, ο ακριβής αριθμός των αφαιρεθέντων αντικειμένων και τυχόν περιγραφικά στοιχεία αυτών.

• Εάν υπάρχει περιστατικό κλοπής το οποίο, για οποιονδήποτε λόγο, είτε δεν έχει δηλωθεί σε αστυνομική Υπηρεσία είτε δεν είναι δυνατή η ανεύρεση των ανωτέρω στοιχείων από αυτές, να συμπληρώσουν το έγγραφο «Μεταγενέστερης Δήλωσης Κλοπής» και να βεβαιώσουν το γνήσιο της υπογραφής τους στις κατά τόπο αρμόδιες αστυνομικές Υπηρεσίες.

• Να συνεργαστούν με την Υπηρεσία μας για την ολοκλήρωση των δικονομικών ενεργειών που θα επακολουθήσουν τυχόν αναγνώρισης αντικειμένων (φωτογράφιση αποδοθέντων, λήψη ένορκων καταθέσεων, σύνταξη Εκθέσεων Απόδοσης Κατασχεθέντων με μεσεγγύηση κλπ).

• Χωρίς τα ανωτέρω έγγραφα δεν θα επιδεικνύεται και δεν θα αποδίδεται κανένα από τα κατασχεμένα αντικείμενα.

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη κλοπής τουλάχιστον 250 κυψελών και μελισσοκομικού εξοπλισμού η ελληνική αστυνομία θα συγκεντρώσει τα κλοπιμαία σε συγκεκριμένο προστατευόμενο χώρο και θα τα επιστέψει στους νόμιμους κατόχους. Επίσης πρέπει να τονιστεί πως με τη δήλωση και την ανεύρεση κλεμμένου αντικειμένου βοηθάτε στο να αποτυπωθεί καλύτερα η δράση των υπαιτίων.
Ο μελισσοκομικός συνεταιρισμός Σάμου ευχαριστεί την υποδιεύθυνση ασφάλειας Σάμου για τον ενδιαφέρον που έδειξε ώστε να προστατευθεί ο κλάδος μας από τέτοια περιστατικά.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Ο Αρχιπύραρχος Παναγιώτης Κοτρίδης νέος Περιφερειακός Διοικητής Ν. Αιγαίου της Πυροσβεστικής. Αποστρατεύθηκε ο Πύραρχος Απόστολος Νταχμίρης

Νέος Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νοτίου Αιγαίου αναλαμβάνει Αρχιπύραχος Παναγιώτης Κοτρίδης, μετά την αποχώρηση του Αρχιπύραχου Βασίλη Κοκμοτού. Ο κ. Κοτρίδης προήχθη πρόσφατα στο βαθμό

Περισσότερα »
Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με ευχές και παιχνίδια και τα έστειλε στα παιδιά του Δήμου Δυτ. Σάμου

Η «Ονειρούπολη» Δράμας γέμισε τα βαγόνια της με συναισθήματα, συγκινητικές ευχές και πολλά παιχνίδια και στέλνοντάς τα με το τρένο της αγάπης, κατάφερε να ενθουσιάσει

Περισσότερα »