Ανακοίνωση της Αδελφότητας Σαμίων για τον Κορονοϊό

Ανακοίνωση της Αδελφότητας Σαμίων για τον Κορονοϊό

Αγαπητοί Σαμιώτες της διασποράς, φίλοι και μέλη της Αδελφότητας Σαμίων, στη δύσκολη αυτή περίοδο για τη Χώρα μας αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, εξαιτίας της πανδημίας και της ταχύτατης και εξάπλωσης του νέου ιού με την ονομασία COVID-19, ερχόμαστε μπροστά σε νέα δεδομένα και σε νέες υποχρεώσεις ως προς το άτομό μας, την οικογένειά μας αλλά και ως προς το κοινωνικό σύνολο.

Οι επιδημίες και η ιστορία, μας δίδαξαν ότι σωστές συνθήκες υγιεινής, η κοινωνική συνοχή, η κοινωνική πειθαρχεία, η αρωγή και η στήριξη στους αδύναμους και ευάλωτους, είναι ο τρόπος για να τις αντιμετωπίσουμε.

Θεωρούμε δεδομένο ότι η συμπεριφορά όλων μας, συνάδει με τις οδηγίες της Ελληνικής Πολιτείας όπως αυτές εκδίδονται για παραμονή στα σπίτια μας και περιορισμό της εξόδου από αυτά. Η σκέψη όλων μας είναι στις Σαμιώτισες και στους Σαμιώτες που μένουν στο Νησί μας. Ευχόμαστε αυτή η δύσκολη περίοδος να περάσει αλώβητη για τους γονείς, τους συγγενείς, τους συμμαθητές, τους φίλους, τους κατοίκους του, που είναι από άλλες περιοχές και μένουν εκεί.

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο χρειάζεται ψυχραιμία, χρειάζεται υπομονή. Χρειάζεται να θυμόμαστε ότι σε αυτή την κρίσιμη στιγμή μένουμε σπίτι μας και ακολουθούμε τους κανόνες υγιεινής και ατομικής προστασίας όταν ερχόμαστε σε επαφή με συμπολίτες μας.

Η περίοδος θα είναι παρατεταμένη και εμείς χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση με στόχο να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία με τις λιγότερες απώλειες.

Για τη Αδελφότητα Σαμίων εν Αθήναις

Ο πρόεδρος και το ΔΣ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Επίσκεψη Νότη Μηταράκη στη Σάμο: Οδεύουμε προς νέο αδιέξοδο στο μεταναστευτικό; (video)

Ν. Μηταράκης: «Η χώρα μας δεν ανέχεται την παράνομη μετανάστευση. Στόχος η μηδενική παραμονή μεταναστών σε Έβρο και νησιά»

Την προστασία των συνόρων της χώρας μας με σύννομο τρόπο με το Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο, αλλά και την αποσυμφόρηση των νησιών και όλης της

Περισσότερα »
Νίκος Ζάχαρης: Το ίδιο το Υπουργείο θα έπρεπε να έχει προνοήσει για τους χώρους καραντίνας Covid-19 για τους μετανάστες- πρόσφυγες

Νίκος Ζάχαρης: Το ίδιο το Υπουργείο θα έπρεπε να έχει προνοήσει για τους χώρους καραντίνας Covid-19 για τους μετανάστες- πρόσφυγες

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Ζάχαρης, επικεφαλής του συνδυασμού « Η Σάμος αλλάΖΕΙ». Μεγάλη κουβέντα γίνεται

Περισσότερα »