Ανακοίνωση – Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης Σάμου για την τοποθέτηση καμερών παρακολούθησης στο Δημαρχιακό μέγαρο

Καταγγέλλουμε ως απαράδεκτη και αντιδημοκρατική την ενέργεια τοποθέτησης καμερών παρακολούθησης μέσα στο δημαρχιακό μέγαρο.

Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι σε κάθε ηλεκτρονικό ή άλλο σύστημα παρακολούθησης, ανεξάρτητα αν αυτό είναι κρυφό ή φανερό.

Ο δήμαρχος και η δημοτική αρχή οφείλουν να ξηλώσουν αμέσως το σύστημα καμερών παρακολούθησης και να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτή την ενέργεια.

Η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και η ασφάλεια του χώρου δεν αντιμετωπίζονται με ηλεκτρονικούς «χαφιέδες» και με τρομοκράτηση των εργαζομένων.

Ο δήμος Σάμου έχει ανάγκη από προσλήψεις του απαραίτητου προσωπικού με μόνιμη απασχόληση και πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του λαού και επαρκείς πόρους αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό για να καλύπτει όλες τις υπηρεσίες και παροχές προς τους άγρια φορολογούμενους δημότες.

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Οι δημοτικοί σύμβουλοι

Κώστας Τζίχας, Δημήτρης Μαυρατζώτης, Θεανώ Σαρρηγεωργίου

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »