Ανακοίνωση – Καταγγελία Συλλόγων Γυναικών για την κατάθεση αγωγής σε αναπληρώτρια δασκάλα

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες γυναικών Σάμου μέλη της ΟΓΕ καταγγέλλουμε το γεγονός της κατάθεσης αγωγής σε αναπληρώτρια δασκάλα από το Σύλλογο Γονέων του Άνω Βαθέως, με την οποία ζητάνε 50.000 ευρώ!! Εκφράζουμε την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή μας στην δασκάλα του σχολείου Άνω Βαθέως η οποία έπραξε το αυτονόητο, δηλαδή μίλησε στους μαθητές για το δικαίωμα όλων των παιδιών στην μόρφωση, ανεξάρτητα από εθνικότητα, χρώμα, θρησκεία.

Οι αξίες της αγάπης, της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, θα πρέπει να καλλιεργούνται από όλους και να αναδεικνύονται ως τη θωράκιση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και του ανθρώπινου πολιτισμού.

Πρέπει, όλες οι εργαζόμενες, οι γονείς και οι μαθητές των σχολείων να απομονώσουν αυτούς που θέλουν να σέρνουν σε δικαστήρια όποιον υπερασπίζεται τα δικαιώματα αυτά, όποιον δηλαδή έχει διαφορετική άποψη απ’ τη δική τους.

Καλούμε τις γυναίκες, τους γονείς και του εκπαιδευτικούς του νησιού μας να υπερασπιστούν αυτές τις αξίες, να μην ανεχτούν πρακτικές αδιαφορίας, μίσους, εκδίκησης, τρομοκρατίας και προσπάθειες ποινικοποίησης του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Καταδικάζουμε τη σημερινή Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όλες τις προηγούμενες Κυβερνήσεις, για την απάνθρωπη πολιτική που ασκούσαν και ασκούν και σήμερα για το μεταναστευτικό.

Παλεύουμε για ένα σχολείο που θα μορφώνει όλα, ανεξαιρέτως, τα παιδιά, για ένα κόσμο χωρίς εκμετάλλευση, φτώχια και πολέμους.

Γινόμαστε ασπίδα προστασίας σε όσους διώκονται στον αγώνα για τις ανθρώπινες αξίες.

Ζητάμε να αποσυρθεί εδώ και τώρα η αγωγή.

Βρισκόμαστε στο πλευρό της αναπληρώτριας δασκάλας η οποία δεν είναι μόνη σε αυτόν τον κοινό αγώνα.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΣΑΜΟΥ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΓΕ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΓΕ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ

Kotsiras Arvanitaki MEDIA 140x760pxl v02

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Βασίλης Πανουράκης: «Όλοι λίγο – πολύ, είτε Νομάρχες είτε Αντιπεριφερειάρχης, έβαλαν το λιθαράκι τους για να πάνε μπροστά τα νησιά μας»

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ του νησιού ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης για τον έναν χρόνο παρουσίας και διοίκησης στον Β΄ βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης.

Περισσότερα »