Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Δήμαρχος Σάμου ο Αντώνης Σίμος

Σαμιώτισσες – Σαμιώτες,

σας καλούμε να συμπαραταχθείτε μαζί μας και να στηρίξετε τον αγώνα, που ξεκινάμε από σήμερα 13-2-2019, με όραμα δημιουργίας και ανάπτυξης για το όμορφο, αλλά και τα τελευταία χρόνια, πολύπαθο νησί μας.

Η τετράχρονη ενασχόλησή μου με τα κοινά με δίδαξε ότι στην τοπική αυτοδιοίκηση τα δύσκολα προβλήματα λύνονται από θέση ισχύος, με αποφασιστικές και δυναμικές ενέργειες, που μόνο ισχυρές και ιδεολογικά συμπαγείς δημοτικές αρχές μπορούν να εκτελέσουν και όχι πολυσύνθετες παρατάξεις, που αποφεύγουν να εμπλακούν με τα δύσκολα υπό τον κίνδυνο της αυτοδιάλυσης.

Οι παραπάνω διαπιστώσεις, σε συνδυασμό με τα καυτά προβλήματα που βασανίζουν τα τελευταία χρόνια την ιδιαίτερη πατρίδα μας, με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω ως υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, ζητώντας παράλληλα και την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να μπορέσω να συγκροτήσω ένα δυνατό και ταυτόχρονα ιδεολογικά συμπαγές ψηφοδέλτιο, ικανό να δώσει λύσεις.

Η απόφασή μας, μετά την εκλογή μας σε θέση ευθύνης, είναι να κινηθούμε σε τέσσερις κύριους άξονες προκειμένου:

1ον Να επαναφέρουμε το αίσθημα της ασφάλειας και της κοινωνικής προστασίας, που έχει κλονισθεί πάρα πολύ σοβαρά τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας του μεταναστευτικού ζητήματος, με κύριο στόχο την οριστική επίλυση του προβλήματος.

2ον Να βρεθούμε πιο κοντά στους συνδημότες μας, δίνοντας άμεσα λύσεις στα αιτήματά τους και κυρίως στα προβλήματα της δύσκολης καθημερινότητας.

3ον Να συνεχίσουμε υπεύθυνα και σωστά, σεβόμενοι το δημόσιο χρήμα, τα ήδη χρηματοδοτούμενα έργα, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας παράλληλα νέα έργα υποδομών και ανάπτυξης, τα οποία θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής των συνδημοτών μας και θα κρατήσουν τους νέους κοντά μας.

4ον Να συνεχίσουμε το έργο της εξωστρέφειας, που ξεκίνησε με μεγάλη επιτυχία η νυν δημοτική αρχή, για να αναδείξουμε το προικισμένο νησί μας ως τον τέλειο τουριστικό προορισμό μέσω του πολιτισμού, του αθλητισμού και άλλων συναφών δράσεων.

Σαμώτισσες – Σαμιώτες, με τη δική σας στήριξη μπορούμε να πετύχουμε πολλά, γι’ αυτό σας καλούμε να δώσετε ένα δυναμικό παρών στον αγώνα μας, παραμερίζοντας προσωπικές, κομματικές και τοπικιστικές φιλοδοξίες. Με τη δική σας στήριξη μπορούμε να απαλλάξουμε το νησί μας από τα μεγάλα προβλήματα, προκειμένου στη συνέχεια όλοι μαζί ενωμένοι να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα, που θα υπόσχεται πολλά σε μας και στα παιδιά μας.

Σάμος, 13 Φεβρουαρίου 2019

Αντώνης Σίμος

Υποψήφιος Δήμαρχος

dreams3

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »
Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάσθηκε κλοπή που έγινε πριν από 1,5 χρόνο από αλλοδαπό σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση κλοπής, που διαπράχθηκε τον Μάιο του έτους 2019, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Βαθύ της

Περισσότερα »