«Ανα.Σ.Α για τη Σάμο» και νεολαία, μίλησαν και προβληματίστηκαν για το μέλλον του τόπου

Το Νηπιαγωγείο στο ΚΥΤ Σάμου χωρίς νερό και τουαλέτα

Μια πολύ όμορφη συνάντηση γνωριμίας αλλά και προβληματισμού πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/04) στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Σάμος, εκεί όπου ο επικεφαλής αλλά και υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλου του Δημοτικού συνδυασμού «Ανα.Σ.Α για τη Σάμο», συναντήθηκαν με νέους (μαθητές αλλά και φοιτητές) που ανέφεραν τους προβληματισμούς τους για την καθημερινότητα της πόλης, αλλά και το πώς να γίνουν καλύτερες οι πόλεις και τα χωριά.

02

«Είστε η νεολαία που μάχεται και θα πρέπει να ατενίζεται με αισιοδοξία το μέλλον σας. Υπάρχουν έξι Δημοτικοί συνδυασμοί και θα πρέπει ν’ αποφασίσετε. Μόνοι μας απαξιώσαμε τον τόπο μας. Θα κάνουμε από την πλευρά μας ότι είναι δυνατόν. Είτε έχουμε εμείς τα ηνία του Δήμου, είτε είμαστε στην πλευρά της αντιπολίτευσης. Οι πόλεις και τα χωριά μας θα έχουν ποιότητα ζωής», ενώ κάποια στιγμή φανερά συγκινημένος δήλωσε ότι «Καταφέραμε κι έχουμε φέρει την μελαγχολία στην πόλη μας. Κάποτε τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κάποτε δεν μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην παραλία από την πολυκοσμία, τώρα βλέπετε τι γίνεται», ανέφερε ο κ. Γιώργος Στάντζος.

01

Αρκετοί νέοι πήραν το λόγο, αλλά και Δημοτικοί σύμβουλοι και κυρίως αναφέρθηκαν σε θέματα της καθημερινότητας, όπως το θέμα της ανακύκλωσης, της περαιτέρω λειτουργίας των ΚΤΕΛ, ότι η αστική συγκοινωνία πρέπει ν’ επεκταθεί περισσότερο χιλιομετρικά, τον καθαρισμό μονοπατιών στα χωριά για τον περιπατητικό τουρισμό, τα αθλητικά έργα, αλλά και γενικά τα έργα που γίνονται και πάντα υπάρχουν αστοχίες.

Εντύπωση προκάλεσε η παρέμβαση του κ. Μιχάλη Μητσού (υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου) λέγοντας: «Οι νέοι δεν γυρνάνε πίσω στο νησί. 25 χρόνια δεν έχει αλλάξει κάτι. Έχουν πέσει πολλά χρήματα στο νησί. Τα τελευταία 15 χρόνια σχεδόν 50.000.000 ευρώ. Λεφτά πέφτουν αλλά που πάνε; Η νέα γενιά φεύγει. Και αν δεν υπάρχει νεολαία, τότε το νησί, ο τόπος χάνεται».

StathisAndreas

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »