Άλλαξαν οι έδρες των τελικών στο πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων στο μπάσκετ

Άλλαξαν οι  έδρες των τελικών στο πρωτάθλημα μπάσκετ παίδων στο μπάσκετ

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε για τον ορισμό του πρώτου τελικού του πρωταθλήματος παίδων στην Ικαρία και στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κηρύκου, όπου γίνονται εργασίες συντήρησης και επισκευής, η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου, όρισε (συγκεκριμένα άλλαξε) τον πρώτο αγώνα (σε λιγότερο από 48 ώρες) στην έδρα της Αναγέννησης ή στην εφεδρική την Κυριακή (05/07 12:30), ενώ ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (08/07 13:00) στο κλειστό του Αγίου Κηρύκου, εάν κι εφ’ όσον το κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Κηρύκου παραδοθεί προς χρήση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ομάδα του Πράμνου δεν πρόκειται να κατέβει στον πρώτο αγώνα λόγω έλλειψης προπονήσεων, οπότε και θα μηδενιστεί, ενώ ο δεύτερος αγώνας δεν πρόκειται και πάλι να γίνει, διότι το κλειστό του Αγίου Κηρύκου δεν θα είναι έτοιμο και η ομάδα του Πράμνου δεν θα κατέβει ν’ αγωνιστεί σε γήπεδο της Σάμου για τον λόγο που προαναφέρθηκε.

Έτσι η ομάδα της Αναγέννησης με τους δύο αναμενόμενους μηδενισμούς θα πάρει την πρόκριση και θα συμμετέχει στα προκριματικά του πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων στην Αθήνα. Αναλυτικά η απόφαση της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου παρακάτω:

«Κύριε Πρόεδρε, με το υπ’ αριθμόν 41/10-062020 έγγραφο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Τ.Ε. Ε.Ο.Κ Σάμου σας ενημέρωσε πως «για το πρωτάθλημα παίδων η Τ.Ε. αποφάσισε την τροποποίηση της προκήρυξης και για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας να διεξαχθούν δύο αγώνες. Ένας στην έδρα του Α.Σ. ΠΡΑΜΝΟΣ και ένας στην έδρα (ή την εφεδρική) του Α.Σ.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα προβλεπόμενα από την προκήρυξη. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα διεξαχθεί τρίτος αγώνας.»

Όπως αντιλαμβάνεστε το ενδεχόμενο ανάδειξης της πρωταθλήτριας ομάδας παίδων με κλήρωση δεν υφίσταται.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε και βιώνουμε καθημερινά τα προβλήματα της πανδημίας του covid-19. Στόχος μας πρέπει να είναι η μετάβαση στην κανονικότητα υπερνικώντας τα όποια εμπόδια.

Με το παρόν έγγραφο λόγω των προβλημάτων στο ΚΔΓ Αγ. Κηρύκου η επιτροπή πρωταθλημάτων αποφάσισε για να διευκολύνει το σωματείο σας την αλλαγή της σειράς των τελικών ως ακολούθως:

Α’ τελικός

ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΑΣ ΠΡΑΜΝΟΣ Κυριακή 05/07/20 12:30 ΚΔΓ Βαθέος.

Β’ τελικός

ΑΣ ΠΡΑΜΝΟΣ – ΑΣΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Τετάρτη 08/07/20 13:00 ΚΔΓ Αγ. Κηρύκου.

Σε περίπτωση που μας προσκομίσετε γραπτή βεβαίωση του Δήμου Ικαρίας για την ακαταλληλότητα του γηπέδου ο Β’ Τελικός θα διεξαχθεί σε γήπεδο της Σάμου.».

00Spitiko

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »