Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμος

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμος

Το Σάββατο 01/08/2020 στον μοναδικά ειδυλλιακό πολυχώρο Φίλιον του Οινοποιείου Βακάκη, με κάθε επισημότητα, πραγματοποιήθηκε η τελετή Παράδοσης Παραλαβής του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ροταριανού Ομίλου Σάμος.

Παρέστησαν, ο νέος Διοικητής της 2470 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ Γεώργιος Μαύρος, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο Πλοιοκτήτης της Dodekanisos Seaways κ. Χρήστος Σπανός μετά της Συζύγου του, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Συγγενείς και εκλεκτοί Φίλοι των Μελών του Ρ.Ο.

Η Εκδήλωση άρχισε με τον χαιρετισμό και καλωσόρισμα των Επισήμων, την ανάγνωση των Πεπραγμένων του παρελθόντος έτους και την παρουσίαση του νέου Δ.Σ. του Ομίλου για το Έτος 2020-2021.

00Rotary01

Ακολούθησε η ιδιαίτερης φύσεως Ομιλία του Διοικητού της 2470 Π.Δ.Ρ. Γεωργίου Μαύρου, ο οποίος παριστάμενος πραγματοποίησε και την επίσημη επίσκεψη του στον Ρ.Ο., με Θέμα: Πυθαγόρας ο Σάμιος.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθησαν Εισδοχές νέων Μελών και Βραβεύσεις.

Ειδικότερα, Ροταριανός Όμιλος Σάμος, Βράβευσε τον Πλοιοκτήτη της Dodekanisos Seaways κ. Χρήστο Σπανό, για την συμβολή της Εταιρίας του εν γένει και του ιδίου ιδιαιτέρως, στην μεταξύ των Νησιωτών επικοινωνία, την εκ των πραγμάτων Τουριστική αναβάθμιση των Νησιών μας και την διατήρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας.

Επίσης, ακολούθησε η Βράβευση του απερχόμενου Προέδρου του Ρ.Ο. Σάμος, Δημητρίου Κυριαζή, για την Προσφορά του και την καθόλα επιτυχημένη Προεδρία του.

Τέλος ο εκπρόσωπος του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πυθαγορείου Άγγελος Γλυφός, παρέδωσε ευχαριστήριες πλακέτες προς τον Όμιλο και το Μέλος αυτού τον Ροταριανό Αργύρη Μανέτα, για την προσφάτως μεγάλη Δωρεά 17 Αντιπυρικών Στολών προς το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο.

Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμος και τα Άξια Μέλη αυτού, εφαρμόζοντας το Ροταριανό Ρητό, Υπηρετείν Υπεράνω Εαυτού, από της ιδρύσεως του, έχει παράξει και συνεχίζει να παράγει απρόσκοπτα μεγάλο Κοινωφελές έργο, υπέρ του Ανθρωπισμού εν γένει και της Σαμιακής Κοινωνίας ιδιαιτέρως, προσφέροντας την Βοήθειά του προς τα Σώματα Ασφαλείας, τους Τοπικούς Δήμους, το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, τα Περιφερειακά Κοινοτικά Ιατρεία, την Α Βάθμια και Β Βάθμια Εκπαίδευση, το Κοινωνικό Παντοπωλείο και προς τα γειτονικά μας Νησιά (Φούρνοι, Αγαθονήσι).

Επίσης, προήγαγε και συνεχίζει να προάγει μεθοδικά, την προβολή της Σάμου ως Τουριστικού Προορισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.

Ακολουθεί η Σύνθεση του νέου Δ.Σ. του Ομίλου για το Έτος 2020-21:

00Rotary03

Πρόεδρος: Νικόλαος Βακάκης.

Αντιπρόεδρος: Ευαγγελία Τηνιακού.

Γ. Γραμματέας: Μάριος Μπακόπουλος.

Ταμίας: Ιωάννης Πνευματικάκης.

Κοσμήτωρ: Τριανταφυλλιά Βλαχοπούλου.

Μέλος: Εμμανουήλ Γαρουφαλής.

Μέλος:Εμμανουήλ Ισιδώρου.

Προ. Πρόεδρος: Δημήτριος Κυριαζής.

Εψηφισμένος Πρόεδρος (2021-2022): Ευγένιος Χαρδαβέλλας.

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Το ΚΥΤ και το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου επισκέφθηκε ο Βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης

Χριστόδουλος Στεφανάδης: «Πιστεύω πως με τη μεταφορά των μεταναστών-προσφύγων στου «ΖΕΡΒΟΥ», θ’ απαλλαγεί το Βαθύ απ’ αυτή την αθλιότητα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης και μίλησε για τα θέματα που ταλανίζουν το νησί της

Περισσότερα »
Τηλεδιάσκεψη Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη με Προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Μυτιλήνης, Χίου και Σάμου

Νότης Μηταράκης: Το σχέδιο αποσυμφόρησης θα επεκταθεί, πέρα από τα νησιά και σε ολόκληρη τη χώρα

Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης, ενημέρωσε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο για την Εθνική Στρατηγική Μετανάστευσης 2020-2021. Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές της εθνικής

Περισσότερα »