Αληθινά Χριστούγεννα από την Ιερά Μητρόπολη Σάμου-Ικαρίας-Κορσεών

Αληθινά Χριστούγεννα από την Ιερά Μητρόπολη Σάμου-Ικαρίας-Κορσεών

Μια υπέροχη βραδιά, θεολογικής και κοινωνικής προσέγγισης του αληθινού νοήματος των Χριστουγέννων, διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Σάμου, με μέριμνα του πατρός Αμφιλόχιου Φλεβάρη, την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

00Mitropoli02
Η βραδιά περιελάμβανε θεατρικό δρώμενο με το έργο “Η σκόνη του δρόμου” του Κέννεθ Γκούντμαν, σε διασκευή Δ. Ρήτα, που απέδωσαν με καταπληκτική πιστότητα τα παιδιά των νεανικών συντροφιών της Μητρόπολης, ενώ η παιδική χορωδία “ΕυΩΔΗα”, υπό την διεύθυνση της μουσικοδιδασκάλου κας  Άννας Κωσταρά, παρουσίασε ύμνους και τραγούδια των Χριστουγέννων.

00Mitropoli03
Ανάμεσα στις δύο εμφανίσεις ο π. Αμφιλόχιος, μ’ έναν μεστό θεολογικό και κοινωνιολογικό λόγο, μετέδωσε το αληθινό νόημα των Χριστουγέννων στο μεγάλο ακροατήριο, που είχε γεμίσει την αίθουσα του Δήμου, με το γνωστό του μειλίχιο ύφος και σεμνότητα. Ήταν μια βραδιά απ’ αυτές που ηρεμούν αλλά και τέρπουν τις καρδιές των ανθρώπων, εισάγοντάς τους στην περίοδο των αγίων ημερών που ακολουθούν.

Πηγή: www.samiaki.tv

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Ανακοίνωση – πρόσκληση για διορθωτική ή αρχική δήλωση τετραγωνικών μέτρων ακινήτων

Νέες ώρες και ημέρες για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου

Σύμφωνα με την υπ΄αριθ. 142/03-08-2020 απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται ότι για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης και Ληξιαρχείου, καθιερώνεται η ημέρα Παρασκευή

Περισσότερα »