Ακυβερνησία Ι/Φ σκάφους στο Καρλόβασι και εντοπισμός σορού 57χρονου αλλοδαπού στους Φούρνους

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Σάμου, απογευματινές ώρες του Σαββάτου (17/06), για περιστατικό ακυβερνησίας του Ι/Φ ”ELMAσημαίας Τουρκίας, λόγω εμπλοκής αντικειμένου στην προπέλα, στη θαλάσσια περιοχή του κόλπου Μαραθόκαμπου ν. Σάμου, με δύο (02) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, καλά στην υγεία τους.

Στο σημείο κατέπλευσε το Α/Κ ”ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ” Λ.Κ. 82, το οποίο εντόπισε και ρυμούλκησε το ως άνω ιστιοφόρο στο λιμένα του όρμου Μαραθόκαμπου, όπου κατέπλευσαν με ασφάλεια.

Από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου απαγορεύτηκε αρχικά ο απόπλους του σκάφους, ο οποίος στη συνέχεια του επετράπη, κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

Επίσης η σορός ενός 57χρονου αλλοδαπού εντοπίστηκε, πρωινές ώρες του Σαββάτου (17/06), στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα ν. Φούρνων.

Ο ανωτέρω ήταν ένας από τους πέντε (05) συνολικά επιβάτες του Ι/Φ ”THAT΄ S LIFEσημαίας Αυστρίας, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον εν λόγω λιμένα.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Φούρνων του Λιμεναρχείου Σάμου, ενώ η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ψήφισμα συμπαράστασης στον κλάδο θεαμάτων-ακροαμάτων από την Π.Ε Βορείου Αιγαίου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Η Περιφέρεια Β. Αιγαίου,  στέκεται στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προσφοράς, αγάπης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας, που επλήγησαν από την

Περισσότερα »