Άκυρη η ψηφοφορία στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Πυθαγορείου

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου για να ενημερωθούν οι γονείς  για τη συνάντηση μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου και του Δ/ντή του σχολείου με την Εισαγγελέα Σάμου  με αφορμή τη συμμετοχή τους στη διαμαρτυρία για την έναρξη του προγράμματος της Δομής Υποδοχής (ΔΥΕΠ) των παιδιών από το Κέντρο Μεταναστών εντός των σχολικών μονάδων.

Αφού έγινε η ενημέρωση από το Δ.Σ. του Συλλόγου και τον Δ/ντή του σχολείου, κλήθηκαν οι γονείς που παρευρίσκονταν στη Συνέλευση σε μυστική ψηφοφορία. Η διαδικασία που ακολουθήθηκε δεν ήταν αδιάβλητη, επειδή δεν υπήρξαν καταστάσεις των γονέων που ψήφισαν, αλλά και επειδή δύο μέλη.. του Δ.Σ. πήραν την κάλπη και την μετέφεραν έξω από την αίθουσα της ψηφοφορίας για να ψηφίσουν οι γονείς, οι οποίοι βρίσκονταν εκτός της αίθουσας, πράγμα που δεν προβλέπεται από καμία διαδικασία, με αποτέλεσμα η ψηφοφορία να θεωρηθεί άκυρη.

Επομένως δεν υπήρξε απόφαση από την Γενική Συνέλευση του Πυθαγορείου και ο κάθε γονέας θα είναι προσωπικά υπεύθυνος για το τι θα αποφασίσει να πράξει την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019.

Πηγή: https://epikoinonia-samou.blogspot.com/

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »