ΑΚΙΣ:Υποσχέσεις με πολύ ψέμα και παραμύθι

Όταν ο σοφός λαός λέει ότι «τα ψέματα έχουν κοντά πόδια» κάτι περισσότερο ξέρει από τον Δήμαρχο Σάμου, που νομίζει ότι μπορεί να παραμυθιάζει εσαεί τους δημότες με ψεύτικες υποσχέσεις και ανύπαρκτα χρονοδιαγράμματα.  

Τρία χρόνια τώρα παρακολουθούμε στις συζητήσεις των απολογισμών – ισολογισμών του Δήμου Σάμου το ίδιο θεατρικό έργο. Αναλύσεις οικονομικών μεγεθών και παρατηρήσεις από τη πλευρά  των ελεγκτών ορκωτών λογιστών και ψεύτικες υποσχέσεις, στις ερωτήσεις μας, από την πλευρά του κ. Δημάρχου, όπως ενδεικτικά παραθέτουμε:

21-12-2015: «Μέχρι τον Ιούνιο του 2016 θα τακτοποιηθεί στις αποθήκες του Δήμου ο προβλεπόμενος λογιστικός έλεγχος για την παρακολούθηση των υλικών και ανταλλακτικών». Σοβαρότατη εκκρεμότητα που πρέπει επιτέλους να τακτοποιηθεί, διότι εδώ και χρόνια στις αποθήκες του Δήμου δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά.

19-12-2016: «Σε τρεις μήνες θα έχει ο Δήμος ξεκάθαρη θέση επί του ποσοστού συμμετοχής του στη Μαρίνα Πυθαγορείου. Επίσης, μέχρι το τέλος του 2017 θα έχει γίνει η εκκαθάριση των δημοτικών επιχειρήσεων των πρώην Δήμων Βαθέος, Καρλοβάσου, Πυθαγορείου και Μαραθοκάμπου». Ομοίως, σοβαρότατες οικονομικές εκκρεμότητες, που κάθε χρόνο ο κ. Δήμαρχος τις σπρώχνει «κάτω από το χαλί» περιμένοντας να λήξει η θητεία του.

Στη φετινή συζήτηση του απολογισμού – ισολογισμού (15-2-2018) εξαγγέλθηκαν και πάλι από τον κ. Δήμαρχο οι ίδιες υποσχέσεις. Εμείς, στον απόηχο των φετινών υποσχέσεων, θα συμβουλεύαμε τον κ. Δήμαρχο ότι είναι προτιμότερο να κρατά το στόμα του κλειστό από το να εξαγγέλλει ψεύτικες υποσχέσεις.

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος Λογοθέτης στη συνεδρίαση του LIBE

Αναλυτική παρουσίαση των έργων που μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί στην προσωρινή δομή στο Μαυροβούνι στη Λέσβο παρέθεσε  ο Γενικός Γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο κ. Μάνος

Περισσότερα »