ΑΚΙΣ: Κύριοι της Κυβέρνησης και τοπικοί άρχοντες του νησιού μας σταματήστε να παίζετε με το μεταναστευτικό

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι εκδηλώσεις της ΕΕΔΥΕ στη Σάμο

Κύριοι της Κυβέρνησης ξεπεράσατε κάθε όριο λογικής με το να προτείνετε τη διαμόρφωση του ανενεργού στρατοπέδου «ΜΟΣΧΟΝΑ», μέσα στους Μυτιληνιούς, σε νέο κέντρο μεταναστών. Κύριοι της Κυβέρνησης σταματήστε να παίζετε με την υπομονή των Σαμιωτών και των άλλων νησιωτών του ανατολικού Αιγαίου.

Κύριοι τοπικοί άρχοντες του νησιού μας μπείτε επιτέλους μπροστά και δώστε λύσεις, εγκαταλείποντας τα επικίνδυνα παιχνίδια με τα αντισταθμιστικά οφέλη. Κύριοι τοπικοί άρχοντες σταματήστε να χαϊδεύετε τα αυτιά των Σαμιωτών με την αναποτελεσματική λέξη – καραμέλα – «αποσυμφόρηση». Υπάρχουν λύσεις – τολμήστε.

Κύριοι διοικούντες, εντός και εκτός Σάμου, εγκαταλείψτε την επικίνδυνη πολιτική σας στο μεταναστευτικό, κλείστε το κέντρο μεταναστών της Σάμου και δώστε οριστική λύση στο πρόβλημα, πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Εμείς στην ΑΚΙΣ τοποθετηθήκαμε από την αρχή (2015) στο πρόβλημα με προτάσεις (μέχρι και δημοψήφισμα προτείναμε)  και παραμένουμε ακλόνητοι στις θέσεις μας: «Η διαχείριση μεταναστών στα παραμεθόρια νησιά είναι οικονομικά και κοινωνικά επιζήμια και εθνικά πάρα πολύ επικίνδυνη».

Αντώνιος Σίμος

Δημοτικός Σύμβουλος

00Elia

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σύλληψη αλλοδαπού στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών που τελέστηκαν από αλλοδαπούς

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης – κλοπής, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, σε οικία στο Βαθύ της Σάμου. Ταυτοποιήθηκαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Πρεμιέρα σε αργό ρυθμό

Μπορεί να προέκυψε την τελευταία στιγμή η πολύ σημαντική απουσία του Μίροτιτς, ωστόσο η Μπαρτσελόνα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο από τη Ρεάλ Μαδρίτης τη νίκη

Περισσότερα »