Άκαρπες ακόμα οι έρευνες προς εντοπισμό του αγνοουμένου 22χρονου αλλοδαπού στα στενά Μυκάλης

Σύλληψη 31χρονου και 32χρονου, για το αδίκημα της κλοπής

Άκαρπες παραμένουν ακόμα οι έρευνες προς εντοπισμό του 22χρονου αλλοδαπού που αγνοείται από το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης (25/04) στη θαλάσσια περιοχή «Στενά Μυκάλης – Ποσειδώνιο – Κλήμα».

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης εντοπίστηκε στη χερσαία περιοχή Μυκάλης νήσου Σάμου από προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου σε συνεργασία με στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 24χρονος αλλοδαπός, στερούμενος ταξιδιωτικών εγγράφων, ο οποίος δήλωσε ότι ξεκίνησε κολυμπώντας από έναντι ακτές με κατεύθυνση την Ψιλή Άμμο στενού Μυκάλης, πρωινές ώρες της Μ. Πέμπτης (25/04), με τη συνοδεία 22χρονου αλλοδαπού, ο οποίος και αγνοείται. 

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και δύο ιδιωτικά σκάφη, ενώ απογειώθηκε και ελικόπτερο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Ν΄αναφέρουμε ότι στις έρευνες και από την πλευρά της Τουρκίας πήραν μέρος σκάφος της Τουρκικής ακτοφυλακής και ελικόπτερο.

Στην ευρύτερη περιοχή της παραλίας «Κλήμα» οι Αυτοδύτες Σάμου επιχείρησαν δύο φορές υποβρύχια έρευνα, χωρίς όμως να βρεθεί κάτι. Στην επιχείρηση πήρε μέρος τη δεύτερη μέρα των ερευνών με σκάφος και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (παράρτημα Σάμου).

Οι έρευνες πάντως συνεχίζονται μέχρι τη συμπλήρωση των 72 ωρών από την ώρα δήλωσης της εξαφάνισης.

Φωτογραφία: Κώστας Σπέης

00CharismaMikro

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε όσους το έχουν ανάγκη

H Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ανατολικής Σάμου, φροντίζοντας πάντα για τη στήριξη των συμπολιτών μας, διευρύνει το έργο της παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε όσους

Περισσότερα »
Συγκροτήθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου. Πρόεδρος η κα Μαρία Κονδύλη - Πανουράκη. Αντιπρόεδρος ο Γιάννης Σωτηράκης

Μαρία Κονδύλη: «Προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε, να ομορφαίνουμε τον τόπο μας, τα λιμάνια μας»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, η πρόεδρος του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα Μαρία Κονδύλη – Πανουράκη. Από την ανάληψη των καθηκόντων

Περισσότερα »