Αγώνας Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης των ποδοσφαιριστών της Σάμου. Φίλοι Ηλ. Αναγνώστου – Φίλοι Μ. Τζερέτα 3-3

Σήμερα, Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017 στις 15:00 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο της Χώρας φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ φίλων των προπονητών, Ηλ. Αναγνώστου και Μαν. Τζερέτα, αγώνας για οικονομική ενίσχυση του Εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου».

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας εξελίχθηκε ομαλά σε όλη την διάρκεια του και έληξε με τελικό σκορ 3-3 υπέρ της ομάδας του Μ. Τζερέτα. Το κλίμα ήταν ευχάριστο και φιλικό ανάμεσα στους προπονητές και παίκτες, οι οποίοι εκτός από την συλλογική και ατομική τους προσφορά δώρισαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο μια φανέλα με τις υπογραφές τους. Τέλος, στον αγώνα αυτό σημασία δεν είχε το τελικό αποτέλεσμα αλλά η κίνηση στήριξης και η έμπρακτη χειρονομία αγάπης προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι χρειάζονται την βοήθεια μας! Στον αγώνα παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Γιώργος Κυριαζής και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Νίκος Βακάλης.

Ελευθερία Γερολύμου 

Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Ραγδαία η εξάπλωση της πανδημίας. Ρεκόρ θετικών κρουσμάτων. 1 κρούσμα στη Σάμο

Σήμερα ανακοινώνουμε 935 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 47 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός

Περισσότερα »