Αυξημένα μέτρα προφύλαξης και προστασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Αυξημένα μέτρα προφύλαξης και προστασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου

Με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου(Τεύχος Α΄, 55/11.03.2020 – Άρθρο 10) και τα μέτρα  που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση, λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα για την προστασία της υγείας των πολιτών.
Έτσι από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020:
– Αναστέλλονται όλες οι συναλλαγές του κοινού με τις Υπηρεσίες των Π.Ε Σάμου και Ικαρίας.     Εξαιρούνται, μόνο οι  σοβαρές  υποθέσεις, οι  οποίες  θα  εξετάζονται με ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, με τις κατά περίπτωση Υπηρεσίες.

– Οι συναλλαγές με τις Διευθύνσεις στη Σάμο και Ικαρία  θα γίνονται μόνο ταχυδρομικά ή ηλεκτρονικά, βάσει των ανανεωμένων τηλεφωνικών καταλόγων οι  οποίοι έχουν αναρτηθεί στο site της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (pvaigaiou.gov.gr).

– Αναστέλλονται οι πρακτικές και θεωρητικές εξετάσεις οδήγησης.

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου έχει  εκπονήσει  σχέδιο  μερικής ή ολικής αναστολής λειτουργίας  των  Υπηρεσιών της και έχει κινητοποιηθεί ώστε να λάβει όλα τα μέτρα που  απαιτούνται   για    την   αντιμετώπιση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού COVID-19, στα πλαίσια των οδηγιών της πολιτείας.
Όλες οι αρμόδιες Υπηρεσίες είναι σε συνεχή επικοινωνία με το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΟΔΥ και λαμβάνονται  άμεσα  όλα  τα αναγκαία μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε τον περιορισμό και την ελαχιστοποίηση των συνεπειών διασποράς του COVID-19, σε λειτουργίες των τομέων ευθύνης μας.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΑΜΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Πυρκαγιά εντός του ΚΥΤ Σάμου στη νότια πλευρά

Συνελήφθησαν (3) ανήλικοι αλλοδαποί στη Σάμο, για το αδίκημα του εμπρησμού σε εγκαταστάσεις του ΚΥΤ

Συνελήφθησαν την Κυριακή (20/09) στη Σάμο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) ανήλικοι αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική

Περισσότερα »