ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού και 79 ΑΔΤΕ, έβαλαν γκολ στην ανθρωπιά

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Σάμου την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2016 το απόγευμα, εκτός από το πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα που παρακολούθησαν, έβαλαν γκολ και στην ανθρωπιά. Ο φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας της ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού και 79 ΑΔΤΕ έγινε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το Κοινωνικό Φαρμακείο Σάμου «Ευαγγελία Καραγεωργίου».
Και οι διοργανωτές τα κατάφεραν πολύ καλά. Συγκέντρωσαν το ποσό των 590,30 ευρώ, που θα διανεμηθούν σε φαρμακεία, ώστε συμπολίτες μας που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να μπορούν να πληρώνουν τη συμμετοχή τους στην αγορά φαρμάκων.

Ήταν από τις λίγες φορές που είδαμε τόσο άψογα από θέμα οργάνωσης ποδοσφαιρικό αγώνα. Τα πάντα είχαν μελετηθεί και οργανωθεί με προσοχή. Από την αρχή μέχρι το τέλος. Και όταν δεν αφήνεις κάτι στην τύχη του, είναι καταδικασμένο να έχει επιτυχία. Έτσι έγινε και χθές.

Η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο έγινε με τη συνοδεία της μπάντας της Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ, παρουσιάσθηκαν οι ομάδες (ονοματεπώνυμα), έγινε έπαρση της Σημαίας, επίδοση αναμνηστικών δώρων και ξεκίνησε ο αγώνας.
Λίγη σημασία έχει το αποτέλεσμα, για την ιστορία ν΄αναφέρουμε ότι η 79 ΑΔΤΕ νίκησε με 3-4, έπειτα από ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Στο τέλος του αγώνα έγινε απονομή μεταλλίων σε ποδοσφαιριστές και διαιτητές (σφυρίχτρα ήταν το αναμνηστικό δώρο), υποστολή Σημαίας.

Στον αγώνα παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος, ο Αντιδήμαρχος Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, η πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Ελισαίος Μαυρατζώτης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Νίκος Στεφανής, Κώστας Βογιατζής και Αντώνης Σίμος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σαμίων κ. Δημήτρης Βογιατζής, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάμου κ. Νίκος Βακάλης και το μέλος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Νίκος Σβερκίδης.

Από πλευράς Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας ο Ταξίαρχος Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ κ. Δημοσθένης Βιτεντζάκης με το επιτελείο του καθώς και Διοικητές των Υποδιοικητές των Μονάδων – Υπομονάδων της 79 ΑΔΤΕ, ο Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου κ. Ευάγγελος Τσιρίγος και ο Διοικητής της ΠΥ Σάμου κ. Παναγιώτης Κοτρίδης.
Κλείνοντας ν’ αναφέρουμε την τελευταία πρόταση από την ανακοίνωση της ΑΕ Βαθύλλου Πανσαμιακού που νομίζουμε αποτυπώνει όλο το αποτέλεσμα του φιλανθρωπικού ποδοσφαιρικού αγώνα…

«Ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που με τη βοήθεια τη δική σας, βάλαμε γκολ στην ανθρωπιά, στη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο».

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ…

Πηγή: www.samossport.gr

 

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σταμάτης Φιλιππής: «Το Νοσοκομείο της Σάμου είναι κάτω από τα όρια ασφαλείας, σε όλα τα τμήματά του»

Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας: Νέα προκήρυξη για 500 μόνιμους γιατρούς – Σε ποιες περιοχές ανοίγουν οι θέσεις

Την πρόσληψη 500 μόνιμων υπαλλήλων στην Υγεία προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης πριν από λίγες μέρες. Ειδικότερα, δήλωσε πως τις προσεχείς ημέρες θα

Περισσότερα »
Σχόλιο του Συλλόγου εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου

Σύλλογος Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Σάμου: Να στελεχωθούν άμεσα με προσλήψεις τα Κέντρα Υγείας σε Βαθύ και Καρλόβασι και να λειτουργήσουν ως εμβολιαστικά κέντρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Eργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, απαιτεί το αυτονόητο, ότι θα έπρεπε ήδη να έχει προετοιμαστεί η πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, προκειμένου

Περισσότερα »