Αδερφοποίηση του Samos Futsal με τον σύλλογο «FC Asteras Offenbach e.V»

Είμαστε στην ευχάριστη και τιμητική θέση να ανακοινώσουμε την αδερφοποίηση του σωματείου μας με τον σύλλογο ‘’ FC Asteras Offenbach e.V.’’!!

Ο FC Asteras Offenbach e.V είναι σύλλογος ποδοσφαίρου σάλας της Γερμανίας ο οποίος έχει ιδρυθεί και αποτελείται από Έλληνες μετανάστες και ομογενείς που διαμένουν στη Γερμανία και προωθεί αθλητικά ιδεώδη που και η Samos Futsal πρεσβεύει.

Η δραστηριοποίησή του στο εξωτερικό, η ευκαιρία που δίνει στους Έλληνες ομογενείς που διαμένουν εκεί και η όλη φιλοσοφία του, αντικατοπτρίζουν ιδανικά και αξίες που διέπουν και τη δική μας φιλοσοφία. Άλλωστε και η Samos Futsal αποτελεί σύλλογο που δραστηριοποιείται στην ακριτική Ελλάδα και προσπαθεί να προάγει το αθλητικό ευ αγωνίζεστε και την εξάπλωση του ποδοσφαίρου Σάλας κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Η εν λόγω συνεργασία ευελπιστούμε να ανοίξει διαύλους επικοινωνίας σε ό,τι αφορά την οργάνωση των ακαδημιών, την συνέργεια σε επίπεδο ανάπτυξης του ποδοσφαίρου σάλας γενικότερα αλλά και ειδικότερα του συλλόγου μας, και να αναπτύξουμε έτσι ένα ευρύ επίπεδο επικοινωνίας και αλληλοβοήθειας σε οποιοδήποτε φάσμα της δραστηριότητάς μας. Άλλωστε ο Samos Futsal Club βρίσκεται ακόμα στα πρώιμα βήματα της διαδρομής του και μόνο καλό μπορεί να μας κάνει η συνεργασία με ένα τόσο οργανωμένο σωματείο.

Κρυφή μας ελπίδα επίσης είναι στο μέλλον οι ομάδες μας να βρεθούν ‘’αντίπαλες’’ είτε στη Γερμανία είτε στην Ελλάδα και να ανταμώσουμε με τα ποδοσφαιρικά αδέρφια μας!!

Με αδερφικούς και αθλητικούς χαιρετισμούς υποδεχόμαστε μια νέα εποχή που ανατέλλει στην ιστορία τους νεοσύστατου σωματείου μας!!

Με εκτίμηση,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.                                                                      

Σβαρνιάς Αθανάσιος

O Γραμματέας του Δ.Σ.

Παπαιωάννου Ηλίας

Niotis

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ορκίστηκε Δημοτικός Σύμβουλος ο Δημήτρης Έλληνας

Δημήτρης Έλληνας: Η Σάμος πιστεύω βρίσκεται σε μια κατάσταση «γαρνιτούρας» στους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο τουριστικός πράκτορας και δημοτικός σύμβουλος, κ. Δημήτρης Έλληνας. Ο τουρισμός στη Σάμο τελείωσε απότομα λόγω

Περισσότερα »
Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθη την Κυριακή (25/10) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Ειδικότερα,

Περισσότερα »