5ο Σαμιακό Φοιτητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα

Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ενημερώνει ότι το 5ο Σαμιακό Φοιτητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα “Άλαν Τιούρινγκ” πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Κυριακή 13 Μάη 2018.

Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Φοιτητική Σκακιστική Ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πρώην κτίριο της φοιτητικής λέσχης «Αλγόριθμος».

Συμμετείχαν 8 σκακιστές (φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά όχι μόνο) και αγωνίστηκαν σε ένα ελβετικό τουρνουά 5 γύρων με χρόνο σκέψης 25 min + 10 sec/move bonus. Μετά το τέλος του 5ου γύρου οι πρωτεύσαντες φοιτητές ήταν:

00Skaki02

1ος: Γιαλιάς Χρήστος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου, με 4.5 βαθμούς (και 1η θέση της γενικής κατάταξης μετά την άρση της ισοβαθμίας).

2ος: Ροπόκης Χρήστος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του ΣΕ Νικόπολη Πρέβεζας, με 4.5 βαθμούς (και 2η θέση της γενικής κατάταξης μετά την άρση της ισοβαθμίας).

3ος: Χασιώτης Σταμάτης, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου με 3 βαθμούς (και 3η θέση της γενικής κατάταξης).

00Skaki03

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www . chess – samos .eu

Συγχαίρουμε τους νικητές για την επιτυχία τους αλλά και όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά. Ευχόμαστε να τους δούμε και πάλι σε κάποιο από τα σκακιστικά δρώμενα που ακολουθούν!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Αντώνης Τσολομύτης

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Νίκος Ροκοπάνος

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Παράταση στην εξόφληση λογαριασμών ύδρευσης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, ενημερώνει τους κατοίκους ότι  λόγω των κείμενων διατάξεων, οι οποίες θέτουν αποκλειστικές προθεσμίες, εκδόθηκαν από την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου και απεστάλησαν

Περισσότερα »
Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Αγώνες με φαβορί

Μάχη στον 7ο όμιλο για πρόκριση δίνει η ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα τη Ζόρια, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, στο θεωρητικά ευκολότερο

Περισσότερα »
Κορονοϊός: 229 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 5 νέα κρούσματα στην Π.Ε. Σάμου

Κορονοϊός: Πάνω από 600 διασωληνωμένοι και 2018 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 2 νέα κρούσματα στη Σάμο από το ΚΥΤ

Σήμερα ανακοινώνουμε 2018 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 99306, εκ

Περισσότερα »