4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21 χιλ.) Πυθαγόρας ο Σάμιος

4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος (21 χιλ.) Πυθαγόρας ο Σάμιος

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διεξάγει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, τον Ημιμαραθώνιο «Πυθαγόρας ο Σάμιος», την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020. Ο αγώνας των 21 χμ. διοργανώνεται από το Δήμο Ανατολικής Σάμου με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Η διαδρομή που καλούνται να καλύψουν οι αθλητές ξεκινά από τον Ναό της Ήρας (ώρα εκκίνησης αγώνα 9:00 π.μ.) , με τερματισμό την πλατεία Πυθαγόρα.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Ημιμαραθωνίου είναι ότι μπορεί να εξελιχθεί η αφετηρία μιας ανοιξιάτικης τουριστικής δραστηριότητας του νησιού μας, σε οποιονδήποτε επιθυμεί να πάρει μέρος σε έναν άρτια οργανωμένο αγώνα και ταυτόχρονα να επισκεφτεί ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αιγαίου.

Για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου των 21 χιλιομέτρων θα υπάρχει λεωφορείο για τη μεταφορά τους. Συγκεκριμένα λεωφορείο θα αναχωρήσει την Κυριακή από το Βαθύ (ΞΕΝΙΑ) στις 7:45 και από το Πάρκινγκ στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου, στις 7:00.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα, θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης με νερά και ισοτονικά ποτά. Τα σημεία θα ανακοινωθούν πριν τον αγώνα.

Οι εγγραφές θα γίνονται στα εξής σημεία: Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, Δημαρχείο Δυτικής Σάμου, Δημοτικό Μέγαρο Πυθαγορείου, Κατάστημα di Mario ( στην πόλη της Σάμου) και Γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: Αντιπροσωπείες- Διανομές Ειδών Διατροφής Κίμων Καββάδας, και τον Όμιλο Εταιρειών Ζαρμπάνη.

Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή είναι η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, το Λιμεναρχείο Σάμου, το Λιμενικό Ταμείο Σάμου, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- παράρτημα Σάμου και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους εθελοντές και τα εθελοντικά Κλιμάκια που θα στηρίξουν τη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου και θα δώσουν δυναμικό παρόν προκειμένου να διεξαχθεί ομαλά και με απόλυτη επιτυχία!

Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά σε όλο το μήκος της διαδρομής. Άλλωστε ο αθλητισμός αποτελεί έναν κοινωνικό θεσμό που αντικατοπτρίζει την κοινωνία και τον πολιτισμό της.    

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών 29 Φεβρουαρίου 2020

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας!!!

4ος ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ (21χμ.)

«ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Ο ΣΑΜΙΟΣ»

Κυριακή, 8 / 03 / 2020, ώρα εκκίνησης Αγώνα 9:00

00Imimarathonios

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όνομα:

Επώνυμο:

Διεύθυνση :

Ημερομηνία γέννησης:

Κύριοι,

Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν έχω πρόβλημα υγείας το οποίο ενδεχομένως να καθιστά τη συμμετοχή μου στον αγώνα επικίνδυνη.

Επιπλέον ο διοργανωτής του αγώνα σε καμία περίπτωση δε φέρει ευθύνη για την ατομική μου ακεραιότητα που έχει να κάνει με δική μου υπαιτιότητα και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Με τιμή,

Ο/Η   αιτ……

Σάμος,   ___ / ___ / ____

* Υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ – επίσημη εγκεκριμένη διαδρομή

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »