42 χρόνια συμπλήρωσε ο Σύλλογος Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα «Η Ομόνοια»

Παρά τον δύσκολο καιρό, με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιανουαρίου 2018 η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», για τα Γενέθλια του Συλλόγου που έκλεισε τα 42 χρόνια, και την κοπή της Πίτας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τον πλούσιο σε δράση απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, από την πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αγγελική Βαλεοντή- Δεμερτζή.

Ακολούθησε το μονόπρακτο «Ο Αι Βασίλης στο Τμήμα» του Άλκη Τροπαιάτη, πλαισιωμένο με ποιήματα για την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, αλλά και ευχές για το 2018 απλές, ειλικρινείς και συγκινητικές από όλα τα παιδιά που συμμετείχαν από 4σάρων μέχρι 17 χρονών.

Το επόμενο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στην Μονάκριβη Ειρήνη, με τραγούδια, σχετικά ποιήματα και το μονόπρακτο « Αχ Ειρήνη» του Γιώργου Μ. Μαρίνου.

Στη συνέχεια ευλόγησαν την Βασιλόπιτα οι ιερείς του χωριού Παπανικόλας και Παπαμανώλης και όλοι την γεύτηκαν μαζί με το γλυκό σαμιώτικο κρασάκι ευχόμενοι στο Σύλλογο Χρόνια Πολλά και πλούσια δράση.

Κατόπιν μοιράστηκαν αναμνηστικά δωράκια σε όλα τα παιδιά, που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μέσα στη χρονιά που πέρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι Ιερείς Νικόλαος Σπάγος και Μανώλης Αρβανίτης, ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Χατζηχριστοδούλου Χρήστος, ο Πρόεδρος του Παγώνδα κ. Τσάτσος Γιώργος, ο Τοπικός σύμβουλος κ. Μανώλης Ζαρμπάνης, ο πρόεδρος του Σπηλαιολογικού Συλλόγου Σάμου «Ευπαλίνος» κ. Σπυρόπουλος Γιώργος και το μέλος του Δ.Σ κ. Καίτη Κωνσταντάρα.   

Με τιμή  

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος                                                      Η Γραμματέας

Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή                               Ευαγγελία Αξιώτου

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε παρακάτω…

Samos – Radio Café 102,4

Samostoday

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Kαθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση κυκλοφορίας. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την έξαρση των κρουσμάτων

Kαθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση κυκλοφορίας. Το διάγγελμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την έξαρση των κρουσμάτων

Συμπολίτες μου, Επικοινωνώ και πάλι μαζί σας, καθώς το δεύτερο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε επιθετική έξαρση. Παντού στην Ευρώπη, αλλά πλέον και εδώ στην

Περισσότερα »
Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Γιάννης Μάρκου: «Μέχρι στιγμής υπάρχουν 2 υποψηφιότητες για τη θέση του προέδρου της ΔΕΕΠ Σάμου»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ (Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας) Σάμου, κ. Γιάννης Μάρκου. Η ΔΕΕΠ Σάμου συγκέντρωσε

Περισσότερα »