Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα παραδοσιακών χορών και πλεκτικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου ο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Έναρξη εγγραφών για τα τμήματα παραδοσιακών χορών και πλεκτικής του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου ο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΛΑΧΑΝΑΣ»

Το ΔΣ του Πολιτιστικού  Συλλόγου Βαθέος Σάμου “Ο Καπετάν Λαχανάς” ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών, για την νέα πολιτιστική χρονιά, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 18.00 έως 21.00 στον χώρο του συλλόγου στην περιοχή Ποταμάκι Άνω Βαθέος.

Έναρξη μαθημάτων παραδοσιακών χορών, Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, στον χώρο του συλλόγου στην περιοχή Ποταμάκι Άνω Βαθέος.

Με τη νέα πολιτιστική χρονιά θα λειτουργήσουν τα παρακάτω τμήματα:

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

α)Αρχαρίων

β) Προχωρημένων

γ) θεματικό τμήμα Κρήτης                                                                                           ΠΑΙΔΙΚΑ:                                                                                                                                     α)Νηπιαγωγείο .

β) Δημοτικό.

γ) Εφηβικό.

Τα παραπάνω τμήματα θα διαμορφωθούν ανάλογα την προσέλευση και κατόπιν συνεννοήσεως με την χοροδιδάσκαλο κ. Αγγελική Κουλούρη.

Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη διαμόρφωση των χορευτικών τμημάτων.

Επίσης θα λειτουργήσει και το τμήμα της πλεκτικής του συλλόγου υπό την καθοδήγηση της κ. Μαριγούλας Τακτικού

Συνεχίζουμε με γνώμονα τη διατήρηση της παράδοσης, των εθίμων και τον σεβασμό στον πολιτισμό.

Σας περιμένουμε!!!

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ