Παιχνίδι με τους πόντους στο ΟΑΚΑ

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Ούτε που πλησίασε ο Βέσελι στο line των 11.5 πόντων στο χθεσινό… στραπάτσο της Φενερμπαχτσέ στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα. Το κακό φάνηκε από την αρχή, με τον Τσέχο να χρεώνεται με 2 φάουλ στο πρώτο τρίλεπτο, κάτι που σε συνδυασμό με την εξέλιξη του αγώνα, περιόρισε τον χρόνο συμμετοχής του στα 13 λεπτά. Ε, με 13 λεπτά, ήταν λίγο δύσκολο να βάλει 12+ πόντους και έτσι πολύ λογικά περιορίστηκε στους 6 στέλνοντας μας στον… κουβά.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

Διάβασε την πλήρη αξιολόγηση και μάθε εάν είναι αξιοπιστη η stoiximan;

Σήμερα θα ασχοληθώ με τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις για την 13η αγωνιστική της EuroLeague. Οι “πράσινοι” παρουσίασαν δύο πρόσωπα στην διπλή αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας, καθώς διασύρθηκε από την Βιλερμπάν στη Γαλλία και πέρασε από την Ιταλία νικώντας τη Μιλάνο, βγάζοντας αντίδραση. Η Ζαλγκίρις ξεφούσκωσε μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της, αφού με τις έξι διαδοχικές ήττες που μετράει, το εντυπωσιακό 5-1 μετατράπηκε στο πιο φυσιολογικό -για τις δυνατότητές της- 5-7. Η απουσία του Στιβ Βαστούρια περιορίζει τις λύσεις της στην περιφέρεια και νομίζω ότι στοιχίζει στην ομάδα του Μάρτιν Σίλερ.

Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά αντί για τον άσο θα πάρω ένα combo bet παίζοντας με τους πόντους που θα σημειώσουν οι δύο ομάδες. Παίρνω λοιπόν το Παναθηναϊκός over 73.5 & Ζαλγκίρις under 83.5 σε απόδοση που αγγίζει τον διπλασιασμό.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Euroleague στο Foxbet.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Search
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στη Σάμο

Σεισμική δόνηση έντασης 4,4R σημειώθηκε την Παρασκευή (19/04) στις 11:02 με επίκεντρο 7 χιλ. Ανατολικά Καρλοβάσου και εστιακό βάθος 12,4χιλ. σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιιτούτο

Περισσότερα »