2 απινιδωτές παρέδωσαν στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, η ομάδα φαρμακοποιών «Samos Pharmacies»

2 απινιδωτές παρέδωσαν στον Δήμο Ανατολικής Σάμου, η ομάδα φαρμακοποιών «Samos Pharmacies»

Σήμερα, οι φαρμακοποιοί των Samos Pharmacies, παρέδωσαν στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, δύο (2) απινιδωτές, τύπου LIFERAK CR Plus, με δύο (2) μεταλλικά κουτιά ασφαλείας, (ARKY), χρώματος πράσινου, εξωτερικού χώρου, με συναγερμό, προκειμένου να φυλάσσονται οι αυτόματοι απινιδωτές.

Οι απινιδωτές θα τοποθετηθούν:

1) στην πλατεία Δημαρχείου και

2) στο Αγροτικό Ιατρείο της Κοινότητας Παλαιοκάστρου και θα είναι διαθέσιμοι προς χρήση σε κάθε πολίτη, του Δήμου Ανατολικής Σάμου, σε περίπτωση ανάγκης.

Με την κίνηση αυτή οι φαρμακοποιοί μας αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην τοπική κοινωνία του Δήμου. Τέτοιες ενέργειες αλληλεγγύης και προσφοράς στηρίζονται από όλους μας και είναι παραδείγματα προς μίμηση.

Κατά την παράδοση παραλαβή παρευρέθηκαν, ο Δήμαρχος Αν. Σάμου, κ. Γεώργιος Στάντζος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Διονυσίου Γεώργιος, κ. Μητσός Μιχάλης και οι φαρμακοποιοί των Samos Pharmacies.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ …

H ανακοίνωση των Samos Pharmacies

Παραδόθηκαν στον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο δύο απινιδωτές, που θα τοποθετηθούν ο ένας στην πλατεία Δημαρχείου και ο άλλος στο Παλαιόκαστρο.

Η χαρά μας είναι πραγματικά πολύ μεγάλη. Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευθύνη είναι ο μόνος δρόμος, ο μόνος τρόπος, για να μπορέσουμε να δούμε αισιόδοξα το μέλλον μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Μ. Μητσό και Γ. Διονυσίου για τη θερμή τους υποδοχή, καθώς και την αντιδήμαρχο Δέσποινα Κάϊλα για τη βοήθειά της.

Κυρίως όμως, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μας, για τη θερμή ανταπόκριση και τη στήριξή τους.

Η σημερινή μας κίνηση είναι ελάχιστη ανταπόδοση της αγάπης σας.

Υπόσχεσή μας να συνεχίσουμε τις δράσεις προσφοράς.

00Groomers22

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Γιάννης Βέττας: Παραιτήθηκα από το Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί δεν μπορούσα να είμαι «γλάστρα»

Στο πρωινό μαγκαζίνο του Radio Café 102.4, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά ο πρώην Νομαρχιακός και Δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Βέττας. «Δεν βλέπω καμιά διαφορά προς το καλύτερο

Περισσότερα »