Ύποπτο κρούσμα COVID-19 σε υπάλληλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Σε εφαρμογή όλα τα μέτρα των υγειονομικών πρωτοκόλλων

Κορονοϊός: 411 νέα κρούσματα στην Ελλάδα. 1 κρούσμα στη Σάμο

Μετά τον εντοπισμό ύποπτου κρούσματος COVID-19, σε υπάλληλο του Δήμου Ανατολικής Σάμου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, για προληπτικούς λόγους, απολύμανση στο Δημαρχείο, στους χώρους που στεγάζονται Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, (Δ/νση Κ.Ε.Π., Τεχνικών Υπηρεσιών, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, Πρόνοιας, Δόμησης), καθώς και στον χώρο των συνεργείων του Δήμου.

Στο πλαίσιο της διασφάλισης της δημόσιας υγείας, από την Δευτέρα 05/10/2020, οι Υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου θα λειτουργούν κανονικά, αλλά για μία ακόμη φορά επισημαίνεται η ανάγκη χρήσης των εναλλακτικών δυνατοτήτων που προσφέρει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για την εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσω των οποίων δεν καθίσταται αναγκαία η φυσική παρουσία αυτών.

Σε κάθε περίπτωση, η είσοδος των πολιτών στις Υπηρεσίες του Δήμου θα γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας.

Οι περιστάσεις απαιτούν, από όλους μας, την επίδειξη υπευθυνότητας, τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και την αποφυγή του όποιου εφησυχασμού.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου θα εφαρμόσει επακριβώς τις όποιες οδηγίες και πρωτόκολλα παρασχεθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ενημερώνοντας άμεσα τους πολίτες.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Δήμος Α. Σάμου: «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της όχλησης εξαιτίας των κουνουπιών, υλοποιεί «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Περισσότερα »