Χριστόδουλος Στεφανάδης: Το «Επικούρειο Πολιτιστικό Κέντρο» ξεκινά τη λειτουργία του με τριήμερο συνέδριο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Τι απαντά ο βουλευτής Σάμου στο άρθρο της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο "Ρουσφετάκι ''μακροζωίας''

Σε αναμονή της έναρξης χρήσης του «Επικούρειου Πολιτιστικού Κέντρου», το οποίο θα ξεκινήσει με ιατρικό συνέδριο. Αναφορικά με το θέμα, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, ο βουλευτής Σάμου και καθηγητής καρδιολογίας κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης.

«Αυτό, που λείπει για το νησί μας, για την πατρίδα μας, για τον νομό μας είναι η εξωστρέφεια. Όλα μπαίνουν σε ένα πλαίσιο εσωστρέφειας, ο ένας εναντίον του άλλου, τι έκανα, τι έκανες, τι δεν έκανα.

Αυτό, που θέλει η Σάμος, ένα νησί με τέτοια μεγάλη ιστορία και ομορφιές, είναι να γίνει γνωστή έξω. Δεν μπορώ να δέχομαι ότι, άλλα νησιά του κεντρικού Αιγαίου έχουν πολύ περισσότερη προβολή και επισκεψιμότητα.

Στο πλαίσιο αυτό γίνεται και αυτό το συνέδριο στο «ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟ», ένα ίδρυμα που φέρνει ένα ιστορικό όνομα, του Επίκουρου, μέγιστος φιλόσοφος και αυτό είναι ένα συνέδριο στο οποίο έχω καλέσει 40 κορυφαίους επιστήμονες, καθηγητές Πανεπιστημίου, πρυτάνεις, καθώς και γυναίκες πολιτικούς, οι οποίες η καθεμία με την πορεία της κάτι σηματοδοτεί.

Εννοώ την Υπουργό Παιδείας κ. Κεραμέως, την Υφυπουργό Υγείας κ. Ράπτη, την κ. Μιχαηλίδου υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, που έχει τη δυνατότητα να πει για τη δική της προσπάθεια, όσον αφορά τη μονογονεϊκή οικογένεια και τα υπόλοιπα άτομα, πάντα στοχευμένα στις γυναίκες. Από αυτό το συνέδριο, που θα κρατήσει τρεις ημέρες, 30 Σεπτεμβρίου και 01-02 Οκτωβρίου, θα ωφεληθεί πολύ η Σάμος».

Για την ιστορία, το έργο «Επικούρειο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Σάμου», είχε ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με προϋπολογισμό 3,1 εκατομμύρια ευρώ.

Επίσης, να υπενθυμίσουμε ότι υπήρξαν πολλές αντιδράσεις, ως προς τη χρήση του, από δημοτικές παρατάξεις αλλά και από εννέα (9) τοπικούς πολιτιστικούς συλλόγους.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ