Χριστόδουλος Στεφανάδης για την επίσκεψη του Υπουργού κ. Χρήστου Στυλιανίδη στην Σάμο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Χριστόδουλος Στεφανάδης για την επίσκεψη του Υπουργού κ. Χρήστου Στυλιανίδη στην Σάμο

Σήμερα, είχαμε την χαρά και την τιμή να υποδεχτούμε στη Σάμο τον Υπουργό κ. Χρήστο Στυλιανίδη. Ένα σημαντικό στέλεχος της Κυβέρνησης μας που συνδυάζει την τεράστια ευρωπαϊκή εμπειρία, από κορυφαία θέση που υπηρέτησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, και τη βαθιά πολιτική γνώση των κρίσιμων θεμάτων που διαχειρίζεται.

Τον κ. Υπουργό συνόδευαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου κ. Β. Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Α. Ράπανος.

Σε διαδοχικές επισκέψεις στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρλοβάσου και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου διαπίστωσε την άψογη λειτουργία τους και συνεχάρη την ηγεσία τους, τους αξιωματικούς και το προσωπικό.

Σε συσκέψεις στο Δήμο Δυτικής και στο Δήμο Ανατολικής Σάμου ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητας του, με σοβαρότερο το πρόβλημα της πιστοποίησης των εθελοντών πυροσβεστών.

Ο κ. Υπουργός, που ήταν ήδη ενήμερος του θέματος, έδωσε λύση τόσο άμεση που αφορά την τρέχουσα περίοδο όσο και μεσοπρόθεσμη ενώ παράλληλα εξήρε τη διαχρονική προσφορά τους.

Στόχος το μεγάλο εθελοντικό σώμα του νησιού μας, το οποίο είναι πραγματικό κίνημα, να μπορεί απρόσκοπτα να επιτελεί το έργο του.

Παράλληλα, έγινε μια εκτενής ενημέρωση για τον στρατηγικό σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος που αφορά το Νομό μας.

Τέλος, στη πόλη της Σάμου εγκαινίασε δύο πυροσβεστικά οχήματα παρουσία των αρχών του τόπου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσέβιου, δωρεά από τον Γερμανικό Δήμο του Sindelfingen μετά από ενέργειες του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γ. Στάντζου.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Υπουργό που για μια ακόμη φορά απέδειξε το ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τον πολύπαθο ακριτικό νομό μας.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ