Χριστόδουλος Στεφανάδης για νέο ΚΥΤ: «Το τέλος μιας ζοφερής περιόδου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Χριστόδουλος Στεφανάδης για νέο ΚΥΤ: «Το τέλος μιας ζοφερής περιόδου»

Ο βουλευτής Σάμου της Ν.Δ., καθηγητής Καρδιολογίας, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αφορμή τη σημερινή ημέρα εγκαινίων της νέας Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής Σάμου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από το άνοιγμα της νέας δομής φιλοξενίας, στη θέση Ζερβού, ανοίγει ο δρόμος για την τελική φάση εκκένωσης του επαίσχυντου καταυλισμού στη πόλη της Σάμου.
Στις 30 Σεπτεμβρίου ο Πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης θα αποδώσει πανηγυρικά το χώρο στη Σαμιακή κοινωνία.

Ένα χώρο που “στέγαζε” για πολλά χρόνια ανθρώπινο πόνο και εξαθλίωση για τους πρόσφυγες- μετανάστες αλλά και απογοήτευση ακόμη και οργή για τους πολίτες.
Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υλοποιεί μια δέσμευση. Μία δέσμευση που με το καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο κάνει πράξη το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και ο Υπουργός κ. Νότης Μηταράκης.

Η δέσμευση αυτή πραγματοποιείται παρά τη δυσπιστία, τις αμφιβολίες αλλά και τις αντιδράσεις (δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες), ομάδων συμπολιτών μας αλλά και παραγόντων της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολιτικών φορέων.

Ο τελικός στόχος που έχει θέσει η Κυβέρνηση για την πλήρη αποσυμφόρηση της Σάμου υλοποιείται!…».

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ