Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου

Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα, στο νησί της Σάμου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, με στόχο ν’ ανάψει το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου ανοίγει τις πόρτες του, το Χριστουγεννιάτικο bazaar του 1ου Πειραματικού Σχολείου Σάμου.

Αποτελεί μία ευκαιρία να δουλέψουν τα παιδιά όλα μαζί, αλλά και οι γονείς, μαζί με καθηγητές, για την δημιουργία χειροποίητων πραγμάτων, μάλιστα οι μαθητές είχαν στην διάθεση τους και χώρο που τον είχαν ονομάσει το « Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη».

Η ιδέα για το bazaar προήλθε από τον καθηγητή – θεολόγο του σχολείου και τα παιδιά συσπειρώθηκαν για να φέρουν εις πέρας την υλοποίησή της. Δίπλα τους ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και γονείς από προηγούμενες χρονιές.

Την όλη εκδήλωση θα πλαισιώσουν το Μουσικό Εργαστήρι του σχολείου με κάλαντα, η Βυζαντινή χορωδία, ενώ θα υπάρχουν γλυκά, ζεστά ροφήματα και πολύ καλή διάθεση.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου

Όπως είπε η κ. Έφη Κόντη, διευθύντρια του σχολείου στο Radio Café 102.4 και στην εκπομπή «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19, ενώ το σημαντικότερο είναι ότι τα παιδιά μαθαίνουν την συνεργασία, τον εθελοντισμό και την σημασία της προσφοράς.

Το Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στο προαύλιο του σχολείου, από τις 18:00-21:00, με την χορηγία και τοπικών επιχειρήσεων.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ