Χριστιάνα Καλογήρου: «Ναι στην κλειστή ελεγχόμενη δομή»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Κοινωνικές δράσεις της ΣΑΕΚ (Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Σάμου)

Άλλη μια κοινωνική δράση της ΣΑΕΚ – Σχολής Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης  Σάμου (πρώην ΙΕΚ) συνεχίστηκε την περασμένη εβδομάδα όπου σπουδαστές και καθηγητές του τμήματος Τεχνικός

Χριστιάνα Καλογήρου: «Ναι στην κλειστή ελεγχόμενη δομή»

«Η δημιουργία κλειστής, ελεγχόμενης δομής είναι η λύση στο ακραίας συνθετότητας μεταναστευτικό ζήτημα» αναφέρει σε ανάρτησή της η Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Χριστιάνα Καλογήρου.

Μάλιστα η τέως Περιφερειάρχης κάνει αναφορά στα στοιχεία αφίξεων: «59 μετανάστες στη Λέσβο από την 1η μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου 2020.Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, 4.805.

174 οι μετανάστες που έφθασαν στο νησί τον φετινό Αύγουστο. Ο αντίστοιχος αριθμός πέρυσι, 3.848.»

Ακόμη σημειώνει ότι προστατεύονται τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας και οι μεταναστευτικές ροές στη Λέσβο έχουν μειωθεί κατά 97,3%.

«Παράλληλα, οι διαδικασίες εξέτασης ασύλου και επαναπροωθήσεων έχουν επιταχυνθεί.» προσθέτει κάνοντας λόγο για αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης η οποία επιβεβαιώνεται με πράξεις και όχι με λόγια.

emprosnet.gr

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ