Χρήστος Σπανός: «Ξεκινά τα δρομολόγιά του το Dodekanisos Pride από τη Δευτέρα 4 Απριλίου»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Χρήστος Σπανός: «Ξεκινά τα δρομολόγιά του το Dodekanisos Pride από τη Δευτέρα 4 Απριλίου»

Με ανακοίνωση της η ακτοπλοϊκή εταιρεία Dodekanisos Seaways γνωστοποίησε την έναρξη των δρομολογίων σύνδεσης της Σάμου με τα Δωδεκάνησα, από τις 4 Απριλίου. Επίσης, με ιδιαίτερη επιτυχία και πολλές συμμετοχές ολοκληρώθηκε και φέτος ο 12ος διαγωνισμός φωτογραφίας, με θέμα «Άνθρωπος, Φύση, Πολιτισμός στα Νησιά του Αιγαίου» για το έτος 2021, τον οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η Dodekanisos Seaways από το 2010.

77 ερασιτέχνες φωτογράφοι απαθανάτισαν σε 385 φωτογραφίες την απαράμιλλη ομορφιά των νησιών , αναδεικνύοντας παράλληλα μοναδικές στιγμές από την καθημερινή ζωή των νησιωτών .

Για το θέμα φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά στην πρωινή εκπομπή του Radio Café 102.4, «Ημερολόγιο Ερτζιανών» με τον Μάνο Στεφανάκη, ο πρόεδρος της Dodekanisos Seaways κ. Χρήστος Σπανός.

Χρήστος Σπανός: «Ξεκινά τα δρομολόγιά του το Dodekanisos Pride από τη Δευτέρα 4 Απριλίου»

«Την Κυριακή θα ξεκινήσει το Dodekanisos Pride από τη Ρόδο για Σάμο, ώστε από τη Δευτέρα το πρωί (04/04) να πραγματοποιεί τα δρομολόγιά του. Θα έχουμε σύνδεση με Ικαρία, Φούρνους, Αρκιούς, Πάτμο, Λειψούς, Λέρο, Κάλυμνο, Κω και την Ρόδο. Το πάρα πολύ ευχάριστο είναι ότι, θα είμαστε Σαββατοκύριακο στη Σάμο και από κει θα εκτελούμε δρομολόγια για την Ικαρία, τους Φούρνους και θα επιστρέφουμε τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη προς νότιους προορισμούς.

Πιστεύω αυτή να είναι η τελευταία χρονιά, που αναγκαζόμαστε να ξεκινάμε τόσο αργά και από τον επόμενο χρόνο η παρουσία μας να είναι συνεχής, ώστε ν’ αναπτύξουμε πολύ περισσότερο αυτά που κάνουμε. Η κατάσταση έχει δυσκολέψει πολύ με τα πετρέλαια και το κόστος το οποίο ζούμε όλοι. Πιστεύω αυτό, να μη μείνει πολύ, έχουμε λίγες αντοχές, το υπουργείο έχει κάποιες σκέψεις να βοηθήσει τις εταιρείες, αλλά το σημαντικότερο είναι να έρθει τουρισμός, για να μπορέσουν τα νησιά μας να ζωντανέψουν και να κινηθεί η οικονομία».

Όπως πρόσθεσε ο κ. Σπανός, το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ» έχει ανανεωθεί και για τον Πανορμίτη έχει μπει έκπτωση 50% για όσους επιθυμούν να προσκυνήσουν και να περάσουν μία ωραία μέρα στην περιοχή. Αναμένεται απόφαση από το υπουργείο για το δρομολόγιο Καρλόβασι- Ρόδο με το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΚΙΑΔΕΝΗ» με την ευχή να γίνει μόνιμο το δρομολόγιο.

Χρήστος Σπανός: «Ξεκινά τα δρομολόγιά του το Dodekanisos Pride από τη Δευτέρα 4 Απριλίου»

Γίνονται προσπάθειες για μόνιμη σύνδεση των νησιών, καθώς και το υπουργείο ναυτιλίας δείχνει σημάδια θετικότητας για να βοηθήσει τα νησιά, ενώ για τον διαγωνισμό φωτογραφίας, ο κ. Σπανός είπε, πως υπάρχουν διάφορες σκέψεις για τη συνέχεια του, καθώς έχει ανέβει και η ποιότητά του, αλλά και οι συμμετοχές.

Η ανακοίνωση της Dodekanisos Sewways έχει όπως παρακάτω:

Έναρξη δρομολογίων από Σάμο του ‘Dodekanisos Pride’

Η Dodekanisos Seaways συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό των νησιωτών και  ενώνει τη Σάμο με υπόλοιπο Αιγαίο. Με χαρά σας ανακοινώνει την έναρξη των δρομολογίων του Dodekanisos Pride, μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης και επιθεώρησής του στον Πειραιά.

Τα δρομολόγια ξεκινούν τη Δευτέρα 4 Απριλίου και ώρα 8:00 με αφετηρία τη Σάμο και θα εξυπηρετούνται τα νησιά Φούρνοι, Ικαρία, Αγαθονήσι, Αρκοί, Πάτμος, Λειψοί, Λέρος, Κάλυμνος και Κως. 

Κύριος σκοπός του δρομολογίου είναι να διευκολυνθεί η τροφοδοσία των νησιών με όλα τα απαραίτητα εφόδια, να εξυπηρετηθούν οι μετακινήσεις τόσο των μόνιμων κατοίκων, όσο και του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, των Σωμάτων Ασφαλείας, των Εκπαιδευτικών και των Δημοσίων Υπαλλήλων.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ