Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Ολοκληρώθηκαν οι μαζικές στειρώσεις αδέσποτων σκύλων μετά από δύο εβδομάδες εντατικής εργασίας (13-23 Οκτωβρίου). Όπως σας ενημερώσαμε, πραγματοποιήθηκε αυτή η σπουδαία δραστηριότητα την πρώτη εβδομάδα στο Καρλόβασι και την δεύτερη εβδομάδα στο Βαθύ, οπού στειρώθηκαν 50 σκυλάκια, τα περισσότερα θηλυκά.

Μια τέτοια δραστηριότητα θεωρείται ένας από τους βασικούς σκοπούς του σωματείου μας, επειδή είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος της αποφυγής του πολλαπλασιασμού των αδέσποτων.

Ο εθελοντής κτηνίατρος  Victor Lans ήρθε για τρίτη φορά στη Σάμο και όπως πάντα βρήκαμε ανταπόκριση από την κοινωνία. Όλους τους συμμετέχοντες θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την αρωγή τους:

Ιδιαίτερα βέβαια τον εθελοντή κτηνίατρο VICTOR LANS, ο οποίος είναι ένα άτομο βαθιά συνειδητοποιημένο για την ανάγκη της κοινωνικής προσφοράς.

Για άλλη μια φορά μας ενθουσίασε ο εξαιρετικός επαγγελματισμός του σε συνδυασμό με την μεγάλη ευαισθησία και αγάπη για τα αδέσποτα. Πολύ ενθαρρυντικό το γεγονός, πως θέλει να συνεχίσει την εθελοντική δράση του στο νησί μας και μάλιστα πάλι το Δεκέμβριο.

Φιλοζωϊκό Σωματείο Σάμου: Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στις μαζικές στειρώσεις με τον Victor Lans

Ευχαριστούμε θερμά τους ΔΗΜΟΥΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΑΜΟΥ, που συνέδραμαν για αυτήν την σπουδαία δραστηριότητα αναλαμβάνοντας τα έξοδα των αναλώσιμων. Απαραίτητη ήταν η παραχώρηση και ετοιμασία ενός κατάλληλου χώρου ως αίθουσα στειρώσεων και στους δύο Δήμους, όπου μπορούν να πραγματοποιούνται οι επεμβάσεις.

Σε αυτό συνέβαλαν προ πάντων οι αντιδήμαρχοι κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΡΑΣ και ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΙΔΗΣ και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα. Αξέχαστη θα μείνει στον Βίκτωρα η ξεχωριστή φιλοξενία, που του προσέφερε ο κ. Βαλσαμίδης στην Υδρούσσα.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΟΜΙΛΟ DORYSSA (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DORYSSA) για την ευγενή χορηγία του κτηνιατρικού εξοπλισμού. Ήταν πράγματι μια δωρεά ξεχωριστής αξίας.

Θερμά ευχαριστούμε και την επιχείρηση KYKLOS – RENT A CAR για την διάθεση αυτοκινήτου για την μετακίνηση του εθελοντή μας.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ την κυρία NETTY DE KULVE,  η οποία μας έφερε σε επαφή με τον κ. LANS και έτσι ξεκίνησε αυτή η σπουδαία δράση. Επίσης οργάνωσε την αποστολή βοηθητικού υλικού (όπως κουβέρτες, κτηνιατρικά εργαλεία, φάρμακα κτλ.)

Πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του σωματείου «Κέντρο Προστασίας Αδέσποτων/Die vergessenen Samoshunde» στην οργάνωση και πραγματοποίηση των στειρώσεων στη Δυτική Σάμου.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους φίλους του σωματείου μας για την συμμετοχή τους, των οποίων η προσφορά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση και ιδιαίτερα την ΜΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και την ΑΜΑΛΙΑ ΚΟΚΟΤΟΥ, που βρισκόταν ακούραστα στο πλευρό του Βίκτωρα.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ανακαίνιση κτιριακών υποδομών Γ.Ν. Σάμου και Γ.Ν.-Κ.Υ. Ικαρίας

Ανακαίνιση κτιριακών υποδομών Γ.Ν. Σάμου και Γ.Ν.-Κ.Υ. Ικαρίας

Ως κοινή διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» και Γενικού Νοσοκομείου –Κέντρου Υγείας Ικαρίας, ενημερώνουμε για την έναρξη εργασιών επισκευής και ανακαίνισης των κτιριακών

Περισσότερα »
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών στην ελληνική επικράτεια

Συνελήφθησαν το Σάββατο (16/03) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

Περισσότερα »