Τσικνοπέμπτη στο 2ο πειραματικό δημοτικό σχολείο Σάμου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Τσικνοπέμπτη στο 2ο πειραματικό δημοτικό σχολείο Σάμου

Τσικνοπέμπτη με τραγούδι, χορό και μασκαρέματα στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείου Σάμου. Στην εκπομπή «Άρωμα Γυναίκας» του Radio Cafe 102.4 φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η Διευθύντρια του 2ου πειραματικού δημοτικού σχολείου Σάμου κ. Δάφνη Παναγιώτου.

Τσικνοπέμπτη στο 2ο πειραματικό δημοτικό σχολείο Σάμου

«Τα παιδιά έχουν ανάγκη από χαρά, ξεγνοιασιά, παιχνίδι, χορό κι αυτό προσπαθούμε μέσα από τις δράσεις μας. Πιστοί στις επιστημονικές οδηγίες της παιδαγωγού και γιατρού κ. Μαρίας Μοντεσόρι προσφέρουμε και εργαζόμαστε για τα παιδιά με όλη μας την αγάπη και ενέργεια μέσα από ένα σχολείο εργασίας με σκοπό την δημιουργική απασχόληση των παιδιών».

Ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παναγιώτου:

‘Τα παιδιά κλείστηκαν και περιορίστηκαν πολύ τα τελευταία δύο χρόνια λόγω κορωνοϊού, αλλά στεναχωρήθηκαν και προβληματίστηκαν βαθειά με τα τελευταία δυσάρεστα γεγονότα όσο αφορά τους καταστροφικούς σεισμούς στη Σάμο και στη γείτονα Τουρκία και όχι μόνο. Είναι επιτακτική ανάγκη να προσφέρουμε στα παιδιά χαρά, αισιοδοξία και αναβίωση των παραδόσεών μας”.

Τέσσερα παιδάκια είχαν την χαρά να μιλήσουν ζωντανά στη εκπομπή μεταδίδοντας σε όλους τους ακροατές τον ενθουσιασμό τη χαρά, τα όνειρα και τους προβληματισμούς τους.

Τσικνοπέμπτη στο 2ο πειραματικό δημοτικό σχολείο Σάμου

Το προαύλιο του σχολείου την Τσικνοπέμπτη γέμισε ζωντάνια, όπου εκπαιδευτικοί και παιδιά χόρεψαν, τραγούδησαν και κεράστηκαν χυμούς και τσικνιστά εδέσματα (προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων), μέχρι το απόγευμα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου πρόσφερε τα μέγιστα για τη διεκπεραίωση της γιορτινής ημέρας.

Την Κυριακή (19/02) στον προαύλιο χώρο του σχολείου στις 11.00  θα πραγματοποιηθεί maske party. Αποκριάτικο γλέντι για όλα τα παιδάκια του και τους γονείς τους με τραγούδια, χορό και πολλά κεράσματα.

Αλεξάνδρα Χαροχέρη

 

 

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ