Τροχαία ατυχήματα με τραυματισμούς σε Βαθύ και Καρλόβασι

Τους ζητήθηκε η αποστολή φωτογραφιών μέσω Viber κατά τη διάρκεια μικτών εξορμήσεων. Κοινή Ανακοίνωση - Καταγγελία Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου, Χίου & Λέσβου

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (29/11) στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέος στη Σάμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο κράσπεδο και πληροφοριακή πινακίδα και ακολούθως ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Επίσης από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Κυριακή (29/11) σε επαρχιακό οδικό δίκτυο, στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβάσου. Στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν, φορτηγό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός, καθώς και ημεδαπός που κινούταν πεζός. Κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο προαναφερόμενος πεζός, ο οποίος ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου. Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Δήμος Αν. Σάμου: Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2022

Δήμος Α. Σάμου: «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της όχλησης εξαιτίας των κουνουπιών, υλοποιεί «Ολοκληρωμένο πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών έτους 2024»

Περισσότερα »