Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου απαντά στον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Πανουράκη για το δρόμο στην περιοχή «ΖΕΡΒΟΥ»

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

«Δείξε μου τον δρόμο σου» - Άρθρο του Μιχάλη Παπαδημητρίου

Σε απάντηση ανακοίνωσης του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλειου Πανουράκη, το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Με αληθινή έκπληξη διαβάσαμε την  ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Βασίλη Πανουράκη, σχετικά με το αίτημα χρηματοδότησης της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την αποκατάσταση ζημιών στον δρόμο της περιοχής Ζερβού.

Η έκπληξή μας δεν πηγάζει από άγνοια, αλλά, αντιθέτως, από την ακριβή γνώση του ζητήματος. Γνωρίζουμε  καλά και τις ζημιές και το αίτημα της Περιφέρειας, που οριστικοποιήθηκε στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στις 19 Απριλίου 2022. Το αίτημα εγκρίθηκε στις 6 Mαΐου 2022, κάτι που γνωρίζει ασφαλώς ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού ενημερώθηκε τηλεφωνικά αμέσως μετά την έγκριση.

Οφείλουμε να σημειώσουμε, για να έχουν οι πολίτες ολοκληρωμένη εικόνα, ότι οι όποιες καθυστερήσεις σημειώθηκαν οφείλονται σε υπαιτιότητα της Περιφέρειας που αφορούσε το διαδικαστικό της υποβολής του αιτήματος. Επίσης,  ότι η χρηματοδότηση που εγκρίθηκε καλύπτει όλο το περιφερειακό δίκτυο, και όχι μόνο την αποκατάσταση των ζημιών.

Δεν γνωρίζουμε γιατί, ενώ τα πράγματα έχουν έτσι, ο Αντιπεριφερειάρχης επέλεξε να εκδώσει ανακοίνωση. Μέριμνα του Υπουργείου μας είναι αποκλειστικά η ουσιαστική αντιμετώπιση των προβλημάτων, και όχι η δημιουργία εντυπώσεων. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε.”

Τα όσα είχε δηλώσει ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης, μπορείτε να τα διαβάσετε ΕΔΩ

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ