Το Πανεπιστήμιο θα στηριχθεί παντοιοτρόπως, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του και το μέλλον του

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Το Πανεπιστήμιο θα στηριχθεί παντοιοτρόπως, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του και το μέλλον του

Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου αποτελεί έναν σημαντικό παράγοντα, τόσο οικονομικό, όσο και κοινωνικό, στη ζωή της πόλης του Καρλοβάσου. Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης με κάθε ευκαιρία βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πανεπιστήμιο στις κτιριακές εγκαταστάσεις, αλλά ψάχνει και τρόπους επίλυσης όλων των ζητημάτων, που προκύπτουν στη λειτουργία του.

Με γνώμονα αυτό, έδωσαν κοινή συνέντευξη τύπου την Πέμπτη (08/07/21), ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης με τον Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου Δημήτρη Παπαγεωργίου με θέμα την «Πορεία εξέλιξης των ζητημάτων  που αφορούν το πανεπιστήμιο».

Το Πανεπιστήμιο θα στηριχθεί παντοιοτρόπως, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του και το μέλλον του

Στο δημαρχιακό μέγαρο Καρλοβάσου παρευρέθηκαν επίσης εκ μέρους του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών Μεταφτσής Βασίλης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Στατιστικής & Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών, Στυλιανός Ξανθόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, αναλύθηκαν οι κινήσεις που έχουν γίνει έως σήμερα για τις κτιριακές αποκαταστάσεις των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου, καθώς και η πρόοδος που έχει γίνει για τη δρομολόγηση των έργων και τις σχετικές μελέτες, που με την από κοινού συνεργασία αναμένονται να έχουν ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Το Πανεπιστήμιο θα στηριχθεί παντοιοτρόπως, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του και το μέλλον του

«Το Πανεπιστήμιο θα στηριχθεί παντοιοτρόπως, ώστε να διασφαλιστεί η βιωσιμότητά του και το μέλλον του» ήταν η από κοινού υπόσχεση των εκπροσώπων  της δημοτικής και της πρυτανικής αρχής.

Σημαντική εξέλιξη η δημιουργία υποτροφιών για νέο εισακτέους για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, μία προσπάθεια εξεύρεσης κινήτρων προσέλκυσης νέων φοιτητών στα Τμήματα της Πολυτεχνικής Σχολής και των Θετικών Επιστημών στο Καρλόβασι της Σάμου.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου, με ομόφωνη απόφαση υπ΄αριθ. 58/2021 του Δημοτικού Συμβουλίου, στηρίζει το Πανεπιστήμιο με το ποσό των 30.000 ευρώ. Μία απόφαση, που στηρίζει και το Δ.Σ αλλά και η τοπική κοινωνία.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ