Το δύσκολο ταξίδι του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Το δύσκολο ταξίδι του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

Η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Pre League ολοκληρώθηκε λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2021 και η ομάδα βόλεϊ του Κέρκη Μαραθοκάμπυ Σάμου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον Α΄Όμιλο της κατηγορίας. Έτσι τώρα αρχίζει ένα νέο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή 6 ομάδων (τρείς από τον Α΄Όμιλο και τρείς από τον Β΄Όμιλο) που θα αναμετρηθούν για την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία. Με την έναρξη του πρωταθλήματος θ’ αναφέρουμε το σύστημα που οι ομάδες θα κερδίσουν την άνοδό τους στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Τα έξοδα για την ομάδα του Κέρκη (οδοιπορικά) είναι πάρα πολλά, λόγω φυσικά της απόστασης (από νησί σε στεριά) και μέχρι στιγμής η μοναδική οικονομική ενίσχυση που έλαβε είναι 2.000€ από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου. Όσο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενώ αρκετές φορές ανακοίνωσε ότι θα δοθεί οικονομική ενίσχυση στην ομάδα, μέχρι στιγμής δεν έχει κατατεθεί ούτε ένα ευρώ, σύμφωνα με ενημέρωση από τους ανθρώπους της ομάδας.

Το δύσκολο ταξίδι του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

Η Διοίκηση του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου για την οικονομική ενίσχυση από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου, ανακοίνωσε σχετικά: «Ο Α.Σ Κέρκης Μαραθοκάμπου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμο Ανατολικής Σάμου και τον Δήμαρχο κ. Στάντζο Γεώργιο για την επιχορήγηση των 2.000 ευρώ προς τον σύλλογο μας.

Είναι η πρώτη χρηματοδότηση από όλους τους φορείς αυτήν την χρονιά και ευελπιστούμε στην συνέχεια και στήριξη από όλους ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τον στόχο μας και να φέρουμε σύντομα τη Σάμο στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ».

Φυσικά και υπάρχουν οι ιδιώτες χορηγοί που και αυτοί με τη σειρά τους συνεισφέρουν σε αυτό το δύσκολο κομμάτι για ν’ ανταπεξέλθει η ομάδα στις υποχρεώσεις της.

Όπως και όλη η τοπική κοινωνία θα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και να συνεισφέρει ο καθένας στο μέτρο που μπορεί.

Λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού και ειδικά της μετάλλαξης Ο, τα υγειονομικά πρωτόκολλα έχουν γίνει πολύ αυστηρά κάτι που σημαίνει ότι και οι θέσεις των θεατών έχουν ελαχιστοποιηθεί. Για το συγκεκριμένο θέμα η διοίκηση του Κέρκη Μαραθοκάμπου έκανε γνωστό το εξής:

Το δύσκολο ταξίδι του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

«O Α.Σ Κέρκης θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους του ότι βάση του τελευταίου υγειονομικού πρωτοκόλλου ο αριθμός φιλάθλων μειώνεται στο 10 τα εκατό της συνολικής χωρητικότητας του κλειστού.

Πλέον μόνο οι κάτοχοι καρτών ενίσχυσης (διαρκείας) θα έχουν δικαίωμα να εισέλθουν στο κλειστό στους εντός έδρας αγώνες καθώς ήδη αριθμούν τα 140.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας όπως επίσης παρακαλούμε τους κατόχους των καρτών διαρκείας να δηλώσουν την παρουσία τους στο 6938322357 και 6981917382 για το επόμενο εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ 22/01/22».

Στα αγωνιστικά είναι ήδη γνωστή η συνεργασία της ομάδας με τον προπονητή Αντώνη Παπαδόπουλου και η απόκτηση του πασαδόρου Λυκούργου Ρούσση από την ομάδα της Κηφισιάς. Οι υπεύθυνοι της ομάδας προσανατολίζονται για την απόκτηση ακόμα δύο (2) παικτών (μεταγραφή ή δανεισμό) ώστε να κλείσει το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το δύσκολο ταξίδι του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε η Α’ φάση του πρωταθλήματος της Pre League Ανδρών και το πρωί της Δευτέρας 27/12 πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις για τον Γ’ και τον Δ’ όμιλο.
Στον Γ’ όμιλο συμμετέχουν οι τρεις πρώτες ομάδες από τον Α’ και τον Β’ όμιλο (ΑΟ Καλαμάτα 80, ΑΣ Κέρκης Σάμου και ΑΕΚ από τον Α’, Πήγασος Πολίχνης, Αριστοτέλης Σκύδρας και Άθλος Ορεστιάδας από τον Β’) που θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια ανόδου στη Volley League.

Στον Δ’ όμιλο συμμετέχουν οι ομάδες που κατέλαβαν τις θέσεις 4-6 από τον Α’ και τον Β’ όμιλο (ΑΣ Πανερυθραϊκός, ΓΣ Πανιώνιος, ΑΟ Αιγιαλέων από τον Α’ και ΜΓΣΑΕ Κομοτηνής, Άρης και Πιερικός από τον Β’).
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Γ’ ομίλου όπως προέκυψε από την κλήρωση:

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
1η αγωνιστική – Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΕΚ
Πήγασος Πολίχνης – ΑΣ Κέρκης Σάμου
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
2η αγωνιστική – Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
ΑΕΚ – Πήγασος Πολίχνης
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΑΣ Κέρκης Σάμου

Το δύσκολο ταξίδι του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου
3η αγωνιστική – Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Πήγασος Πολίχνης – ΑΟ Καλαμάτα 80
ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΑΕΚ
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
4η αγωνιστική – Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΣ Κέρκης Σάμου
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – Πήγασος Πολίχνης
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΑΕΚ
5η αγωνιστική – Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022
ΑΕΚ – ΑΟ Καλαμάτα 80
ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
Πήγασος Πολίχνης – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
6η αγωνιστική – Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022
ΑΕΚ – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
ΑΣ Κέρκης Σάμου – Πήγασος Πολίχνης
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΑΟ Καλαμάτα 80

Το δύσκολο ταξίδι του Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου ξεκινά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου
7η αγωνιστική – Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΟ Καλαμάτα 80
Πήγασος Πολίχνης – ΑΕΚ
ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
8η αγωνιστική – Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022
ΑΟ Καλαμάτα 80 – Πήγασος Πολίχνης
ΑΕΚ – ΑΣ Κέρκης Σάμου
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
9η αγωνιστική – Σάββατο 5 Μαρτίου 2022
ΑΣ Κέρκης Σάμου – ΑΟ Καλαμάτα 80
Πήγασος Πολίχνης – ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας
ΑΕΚ – ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας
10η αγωνιστική – Σάββατο 12 Μαρτίου 2022
ΑΟ Καλαμάτα 80 – ΑΕΚ
ΦΕΣ Αριστοτέλης Σκύδρας – ΑΣ Κέρκης Σάμου
ΑΣ Άθλος Ορεστιάδας – Πήγασος Πολίχνης

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ