Το Άγιο Φως στη Σάμο

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Διάσωση 10 ατόμων και σύλληψη του διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Εντοπισμός πέντε αλλοδαπών και σύλληψη του αλλοδαπού διακινητή τους μετά από καταδίωξη στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου (18/05), περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα ταχύπλοο σκάφος με αλλοδαπούς επιβαίνοντες να κινείται με ταχύτητα από τις τουρκικές ακτές με

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Περιοδεία κυβερνητικών κλιμακίων

Ο Βουλευτής Νομού Σάμου, Στεφανάδης Χριστόδουλος, παρέστη σε μία σειρά προεκλογικών επισκέψεων  κατόπιν αφίξεως κυβερνητικών στελεχών. Συγκεκριμένα, τη 15η και 16η Μαΐου με τον υφυπουργό

Το Άγιο Φως στη Σάμο

Με μεγάλη καθυστέρηση αφίχθη στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος το ελικόπτερο Super Puma, που μετέφερε το Άγιο Φως από τη Χίο στη Σάμο.

Αυτό συνέβη γιατί το αεροπλάνο που θα μετέφερε το Άγιο Φως από την Αθήνα στη Χίο υπέστη βλάβη και μέχρι να γίνουν οι ενέργειες αποκατάστασης του προβλήματος πέρασε πολύτιμος χρόνος. Υπήρξε όμως και μια δίωρη περίπου καθυστέρηση άφιξης του αεροπλάνου από το Τελ-Αβίβ στην Αθήνα.

Το Άγιο Φως στη Σάμο

Έτσι το ελικόπτερο αφίχθη στη Σάμο στις 23:35 περίπου, όπου το Άγιο Φως παρέλαβε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου, ο εφημέριος του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Πυθαγορείου π. Εμμανουήλ.

Στο χώρο των αναχωρήσεων έπειτα από μια σύντομη δέηση, το Άγιο Φώς δόθηκε σε εκπροσώπους Ιερών Ναών, καθώς και στον Κυβερνήτη του Λιμενικού σκάφους για να μεταφερθεί στην Πάτμο και στα γύρω μικρονήσια..

Το Άγιο Φως στη Σάμο

Στο αεροδρόμιο παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Γιώργος Στάντζος, ο Διοικητής της 79 ΑΔΤΕ Ταξίαρχος κ. Νίκος Λαμπιδώνης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου Ταξίαρχος κ. Δημήτρης Μαϊστρέλλης, ο Λιμενάρχης Σάμου κ. Δημήτρης Τσινιάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Βασίλης Βαλκαμλής, Δέσποινα Κάϊλα, Μιχάλης Μητσός, Βαγγέλης Καρράς και αρκετός κόσμος.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ