Τι να φορέσεις σε ένα coffee date

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Τι να κάνετε αν διαγνωστείτε με Covid-19

Και πάνω που έχανες κάθε ελπίδα, να σου ένα αγόρι που ανατρέπει λίγο τα δεδομένα σου. Πιο προσγειωμένος, πιο ώριμος, εμφανίστηκε τη στιγμή που είπες ότι θα αφοσιωθείς στην καριέρα σου. Για αυτό και σε αυτήν την περίπτωση χρησιμοποιείς άλλη προσέγγιση: ένα coffee date, μακριά από τις διαβρωτικές (για την κρίση) ιδιότητες του αλκοόλ, είναι η ιδανική συνθήκη για τη γνωριμία σας.

Ωραίες οι συνθήκες, όμως, τι θα βάλεις; Αφού τα βραδινά σύνολα απορρίπτονται, πρέπει να παίξεις μπάλα με την αίσθηση του casual που θα αποπνέεις. Γιατί, η άλλη μεγάλη διαφορά ενός coffee date με ενός στερεοτυπικού, βραδινού ραντεβού, έγκειται στο πόσο casual είναι.

Όσο εντυπωσιακή κι αν είναι η προσωπικότητά σου, πρέπει να την αναδείξεις με ένα σωστό outfit. Ας δούμε, λοιπόν, ποια κομμάτια από την ντουλάπα σου μπορούν να αποτελέσουν το όπλο σου στη μάχη του «casual εντυπωσιασμού».

Φόρεμα ή Μπλούζα – Παντελόνι;

Ιδού η απορία. Ένα φόρεμα πρωινό / απογευματινό, με φλοράλ μοτίβο ή λεπτομέρειες είναι ίσως η πρώτη επιλογή που σου έρχεται στο μυαλό για αυτήν την περίσταση. Μαζί με ένα τζιν jacket ή κάποιο ανάλαφρο σε υφή πανωφόρι, το φόρεμα είναι μια «στολή», ετοιμοπόλεμα casual. Από την άλλη, αν θέλεις να δείξεις πόσο άνετη είσαι ή έχεις κανονίσει το ραντεβού ανάμεσα σε άλλες δουλειές, τότε ένα καλό πουλόβερ ή μια μπλούζα που αντικατοπτρίζει το στιλ σου είναι μια εξίσου ιδανική επιλογή.

Παπούτσια

Οι επιλογές που έχεις για παπούτσια γυναικεία μπορεί να σου φαίνονται περιοριστικές λόγω της ώρας του ραντεβού, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αισθάνεσαι έτσι. Go-to παπούτσια στο σενάριο ενός coffee date είναι τα sneakers της Hogan, που συνδυάζουν το μίνιμαλ στυλ, την άνεση αλλά και την εγγύηση του brand τους. Στην απίθανη περίπτωση που δεν ταιριάζουν τα Hogan παπούτσια σου με το outfit, μπορείς ανάλογα την εποχή να βρεις τα ιδανικά συμπληρώματα: Κλασικές μαύρες μπότες τον χειμώνα ή καφέ σανδάλια το καλοκαίρι μπορούν να σε υποστηρίξουν.

Τσάντα

Λόγω της ώρας του ραντεβού, τα βραδινά τσαντάκια και clutches απορρίπτονται προφανώς. Η επιλογή που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη είναι αυτή ενός στιλάτου backpack, η οποία θα συμπληρώσει το outfit σου και δεν θα «χτυπάει» στην εικόνα σου. Πέρα από το ότι χωράει τα πάντα, περνάει όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται το μήνυμα της “casual” φύσης του ραντεβού.

Όπως κι αν έχει, κερδισμένη θα βγεις: Θα γνωρίσεις λίγο καλύτερα κάποιον που σε ενδιαφέρει, χωρίς να έχεις τις προσδοκίες που μεγεθύνει ένα κλασικό ραντεβού για ποτό. Ακόμα κι αν δεν πάει όπως περίμενες, θα έχεις δίπλα σου μια κούπα καφέ και θα συνεχίσεις τη μέρα σου, με στυλ.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ