Ταξίδι στο χρόνο και… τριπλασιασμός

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Απόψε θα πάω πίσω τον χρόνο 133 μέρες, στην τελευταία αγωνιστική της περσινής σεζόν της Bundesliga. Εκεί που η Βέρντερ ήταν σε θέση υποβιβασμού και ήλπιζε σε νίκη στο εντός με την αδιάφορη βαθμολογικά Κολωνία και απώλεια της Φορτούνα, ώστε να πάει στα μπαράζ παραμονής.

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Κάνε τώρα εγγραφή στον οπαπ pamestoixima

Μάλιστα, η Βέρντερ δεν ήθελε απλή νίκη, αλλά με τουλάχιστον 4 γκολ, γιατί αν έφερνε «Χ» η Φορτούνα θα έπρεπε να την περάσει στη διαφορά τερμάτων. Τι έγινε; η ομάδα της Βρέμης νίκησε με 6-1 και παρότι τα γκολ τελικά δεν χρειάστηκαν (έχασε η Φορτούνα στο άλλο ματς), η Κολωνία έκανε (ηθελημένα ή μη) ό,τι περνούσε από το χέρι της για να σωθεί η Βέρντερ. Και σώθηκε τελικά κερδίζοντας στα μπαράζ τη Χάιντενχαϊμ.

Φέτος τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα και παραμένει αήττητη εδώ και 5 αγωνιστικές, με 3 διαδοχικές ισοπαλίες, όλες με σκορ 1-1. Πάντως, εντός έδρας ζορίζεται, έχασε από τη Χέρτα με το «βαρύ» 4-1, κέρδισε με τα χίλια ζόρια 1-0 τη νεοφώτιστη Μπίλεφελντ και στο πιο πρόσφατο περιόρισε σε 1-1 την «Ευρωπαία» Χόφενχαϊμ. Πολύ σημαντική η απώλεια του επιθετικού Φίλκρουγκ, ο οποίος έχει βάλει τα 4 από τα 8 γκολ της Βέρντερ στο πρωτάθλημα, ενώ είναι αμφίβολος και ο Ζέλκε, επίσης ικανός φορ του ρόστερ.

Η Κολωνία έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισε. Ήταν… προ κορωνοϊού, στις 6 Μαρτίου με 2-1 επί της μετέπειτα υποβιβασθείσας Πάντερμπορν. Έκτοτε αγνοεί το «τρίποντο» σε 16 αγωνιστικές (0-6-10). Πάντως, έδειξε καλά στοιχεία στα πρόσφατα ματς. Περιόρισε σε 1-1 την ποιοτικότερη Άιντραχτ, απέσπασε 1-1 στην έδρα της εξαιρετικής Στουτγάρδης, ενώ στο προηγούμενο, λίγο παραπάνω να το πίστευε και θα έκοβε βαθμούς από την πανίσχυρη Μπάγερν. Η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για το συγκρότημα του Δημήτρη Λημνιού, περίπου όσο ήταν πέρσι στο μεταξύ τους για τη Βέρντερ.

Είναι σίγουρα απλουστευτική και λίγο… επικίνδυνη η λογική του χρωστούμενου. Τέτοια πράγματα δεν γίνονται, ή, να το πω πιο σωστά και να γίνονται δεν λέγονται ανοιχτά. Όπως και να έχει και από τα αγωνιστικά στοιχεία που παρατέθηκαν προκύπτει το διπλό, που είναι μια χαρά κοντά στο 3.00.

Διαβάστε όλα τα προγνωστικά για την Μπουντεσλίγκα στο Foxbet.gr

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Single Post Samostoday

Follow us on Social Media

Τελευταία Νέα

Τα νέα μας στο Email σου

Γράψου στο εβδομαδιαίο Newsletter

Μη χάνεις τα σημαντικότερα νέα του νησιού σου

Κατηγορίες

Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ν.Ε ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΣΑΜΟΥ: Δύσκολη κατάσταση – Τεράστιες ευθύνες

ΝΕ Σάμου ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Η επιβολή ληστρικού φόρου διαμονής, πλήγμα στον τουρισμό της Σάμου» – Περί τέλους ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. «Είχε χαρακτηρισθεί ως δυσβάσταχτος φόρος από γνωστές ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, ο «φόρος διαμονής» που επιβλήθηκε από το έτος

Περισσότερα »
Επίσκεψη στον Ουρολόγο. Μύθοι και Αλήθειες

O κ. Παναγιώτης Μουρμούρης Ουρολόγος- Ανδρολόγος θα βρίσκεται στη Σάμο τη Δευτέρα 01 Απριλίου

Ο γιατρός κ. Παναγιώτης Μουρμούρης, Ουρολόγος- Ανδρολόγος που είναι Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών και εξειδικευμένος στη Ρομποτική Ουρολογία, θα βρίσκεται στη Σάμο τη Δευτέρα 01/04 και

Περισσότερα »