Τέρενς Κουίκ στο Radio Café 102.4: «Είναι απίστευτη η σκληρότητα του Τούρκου ηγέτη

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις των 200 ετών από τη Ναυμαχία της Μυκάλης

Στην Αθήνα βρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και οι δύο Δήμαρχοι της Σάμου κ.κ.

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Συμμετοχή Δημάρχου Δυτικής Σάμου στην αντιπροσωπεία Αυτοδιοικητών και Εκκλησιαστικών Αρχών με τον Αρχιεπίσκο κ. Ιερώνυμο

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου συμμετείχε στην αντιπροσωπεία των Αυτοδιοικητικών και Εκκλησιαστικών αρχών του νησιού μας, που από κοινού με προσωπική τους παρουσία προσκάλεσαν τον αρχιεπίσκοπο

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό δύο ατόμων

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα την Πέμπτη (30/05), στο οδικό δίκτυο Βαθέος – Καρλοβάσου. Ειδικότερα και σύμφωνα

Τέρενς Κουίκ στο Radio Café 102.4: «Είναι απίστευτη η σκληρότητα του Τούρκου ηγέτη

Στην εκπομπή του Radio Café 102.4, «Άρωμα Γυναίκας» με την Αλεξάνδρα Χαροχέρη μίλησε ο Δημοσιογράφος και πρώην πολιτικός κ. Τέρενς Κουίκ, για τη νέα του τηλεοπτική καριέρα στην Κύπρο, τα πρόσφατα πολιτικά γεγονότα, το άρωμα εκλογών στη Μεγαλόνησο και τον τραγικό σεισμό στην Τουρκία και Συρία.

Ο Τέρενς Κουίκ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά επέστρεψε μετά από χρόνια στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Ειδικότερα, τρεις ημέρες της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο ΕΞΤΡΑ ΤV Κύπρου.

Λίγα  χρόνια αφότου εγκατέλειψε την πολιτική, ο Τέρενς Κουίκ ανέλαβε τα ηνία της παρουσίασης ενημερωτικoύ δελτίου.

<<Ξεκίνησα στο στούντιο του ΕΞΤΡΑ TV Κύπρου, για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων. Αυτό που έκανα μια ζωή!!

Δευτέρα και η εκπομπή με συνεντεύξεις ή θέματα επικαιρότητας.

Κι εσείς μπορείτε να τη βλέπετε από το διαδίκτυο.

Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε βρίσκομαι στο γραφείο μου να απολαμβάνω από την  τζαμαρία μου ένα υπέροχο τοπίο της Λάρνακας και να προετοιμάζομαι για την βραδινή μου εκπομπή.

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και για το κάλεσμα στην εκπομπή σας.>>

Ο Τέρενς Κουίκ, από τον Νοέμβριο του 2016 έως τον Ιούλιο του 2019 διατέλεσε Υφυπουργός Εξωτερικών, στηρίζοντας τη κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τον Φεβρουάριο του 2019 ορκίστηκε ξανά βουλευτής, αντικαθιστώντας τον Θανάση Παπαχριστόπουλο που παραιτήθηκε. Στις εκλογές του 2019, ο Τέρενς Κουίκ, αλλά και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη που εγκατέλειψαν τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο μετά την έξοδο του από την κυβέρνηση και παρέμειναν στις υπουργικές τους θέσεις, δεν μπόρεσαν να εκλεγούν βουλευτές.

O  κ. Κουίκ αναφέρθηκε επίσης στις Κυπριακές προεδρικές εκλογές 2023. Τις επικείμενες πολιτικές συνεργασίες και ζυμώσεις, τα άστοχα γκάλοπ τους ανάστατους  Κύπριους ψηφοφόρους τους νέους ψηφοφόρους στις κάλπες  κ.α.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης και Ανδρέας Μαυρογιάννης ως γνωστόν θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε όσον αφορά την άρνηση του Ερντογάν να αποδεχτεί την Κυπριακή ομάδα διάσωσης ΕΜΑΚ μετά τον τραγικό σεισμό στην χώρα του ανέφερε ότι πρόκειται για έναν πολύ σκληρό και απάνθρωπο ηγέτη.

Η δικαιολογία που προέβαλε ότι η ομάδα διάσωσης της Κύπρου είναι δεύτερης βαρύτητας, αλλά όχι πρώτης δεν ευσταθεί.

Όλοι οι διασώστες ανεξαρτήτως του βαθμού εκπαίδευσής τους είναι ικανοί, χρειαζούμενοι και άκρως απαραίτητοι σε τέτοιες τραγικές στιγμές, όπου ο ανθρώπινος πόνος μπαίνει πάνω από τα πολιτικά συμφέροντα και αντιπαραθέσεις.

Ως εκ τούτου ο Τούρκος ηγέτης απέδειξε άλλη μια φορά την μικρότητά του και την εμμονική στάση του απέναντι στην ταλαιπωρημένη Κύπρο.

Όσον αφορά της απειλές που εκτοξεύει προς τα νησιά του Αιγαίου μας, θεώρησε ότι είναι άκρως πολιτικά παιχνίδια, χωρίς σοβαρή υπόσταση.

Η σύντομη επίσκεψή του από την Σάμο το 2016 ως πολιτική προσωπικότητα μας άφησε ένα ενδιαφέρων «άρωμα» γνωριμίας.

Αλεξάνδρα Χαροχέρη

 

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ