Σύλλογος Πολυτέκνων: Διανομή τροφίμων, ιματισμού και ειδών ατομικής υγιεινής στην Ικαρία

Απογοήτευσαν οι Κροάτες

Με τα γκολ στο ντέρμπι μίσους!

Γράφει ο Αντώνης Κόκκινος Τα πιο ψαγμένα προγνωστικα στοιχηματος για σημερα Θα το κάνω για γούρι μου φαίνεται να γράφω τη στήλη πριν γίνει το

Ακόμα δύο θάνατοι από Covid-19

Προκήρυξη πέντε θέσεων (ΤΕ) στο Γενικό Νοσοκομείου Σάμου

Ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η με αριθμό 2Κ/2024 Προκήρυξη του Α.Σ.Ε.Π. (Φ.Ε.Κ. 12/τ.Α.Σ.Ε.Π./23.04.2024 και 15/τ.Α.Σ.Ε.Π./08.05.2024) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς

H «Ηδύλη» υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με τραγούδι και αφήγηση

Συναυλίες Συλλόγου Μουσικής & Πολιτισμικής Δημιουργίας «Ηδύλη» με τίτλο “Ήχοι και χρώματα του κόσμου”.

Ένα μουσικό και ποιητικό ταξίδι σε διαφορετικές κουλτούρες της γης που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος «Ηδύλη» αυτή την άνοιξη. Τραγούδια από Ελλάδα, Σερβία, Αφρική, Αμερική,

Σημαντική επιτυχία για τους πολύτεκνους - Αντισυνταγματική η κατάργηση μειωμένου τιμολογίου ηλεκτρικού ρεύματος

Ενημερώνουμε τα μέλη μας στην Ικαρία, πως την Πέμπτη 17 Μαρτίου κλιμάκιο του Συλλόγου μας θα βρίσκεται, μετά την άφιξη του πλοίου “Νήσος Χίος” κατά τις 3:30 το μεσημέρι έως τις 21:00 μ.μ , όπου θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων ,ιματισμού και ειδών ατομικής υγιεινής στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας στην καφετέρια ‘The Best’ στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου.

Την Παρασκευή 18 Μαρτίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις εννέα το βράδυ, θα πραγματοποιεί η παραπάνω δράση, στον Εύδηλο Ικαρίας, στην καφετέρια ‘ Τ’ Αβγα’.

Ενημερώνουμε τις πολύτεκνες οικογένειες της Ικαρίας πως θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την θεώρηση των πολυτεκνικών ταυτοτήτων τους κ στα δύο σημεία του νησιού.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την διάθεση των αγαθών είναι η επίδειξη της θεωρημένης για το τρέχον έτος, πολυτεκνικής ταυτότητας.

Επίσης, θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19!(Μάσκες προστασίας, αποστάσεις κτλ.).

Η διάθεση των αγαθών θα πραγματοποιηθεί έως λήξης των αποθεμάτων.

Κοινοποιήστε στα Social Media

Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn
Email
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ