Συστάσεις από το Τμήμα Τροχαίας του Λιμεναρχείου Σάμου

Τουριστική προβολή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στα τηλεοπτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας

Το Τμήμα Τροχαίας του Λιμεναρχείου Σάμου, στο πλαίσιο πρόληψης για την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων επί της παραλιακής οδού Θεμιστοκλή Σοφούλη καθώς και επί της Περιφερειακής Οδού Μαλαγαρίου Σάμου, ενημερώνει και καλεί τους φίλους οδηγούς κάθε κατηγορίας και τύπου οχημάτων να εφαρμόζουν πιστά τον Κ.Ο.Κ.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί, αθλούμενοι πολίτες είτε τρέχοντας, είτε ποδηλατώντας στην Περιφερειακή Οδό Μαλαγαρίου Σάμου και κυρίως βραδινές ώρες, να μην τηρούν όπως οφείλουν, τα μέτρα ασφαλείας με άμεσο κίνδυνο πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος. Συγκεκριμένα, έχει παρατηρηθεί οι δε πρώτοι να τρέχουν επί του οδοστρώματος,ενώ υπάρχει πεζόδρομος, οι δε δεύτεροι να ποδηλατούν χωρίς τα απαραίτητα φωτιστικά σώματα που πρέπει να διαθέτει το ποδήλατο τους.

Τέλος επισημαίνεται, διατάξεις του Κ.Ο.Κ. οι οποίες αφορούν την ασφάλεια, όπως η χρήση ζώνης και κράνους, όρια ταχύτητας, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ καθώς και χρήση κινητού τηλεφώνου εν ώρα οδήγησης, θα ελέγχονται αυστηρά.

Εκ της Λιμενικής Αρχής

photo credits Kostas Amirsonis

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Samostoday

Παρόμοια Άρθρα

Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Ο Βουλευτής Σάμου Χρ. Στεφανάδης στην παρουσίαση του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ»

Ο Βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης, παραβρέθηκε στην παρουσίαση από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Κικίλια,  του εθνικού προγράμματος «ΑΙΓΙΣ», ενός  πρωτόγνωρου για τα

Περισσότερα »